Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Hogyan telt az éve?

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó ismerősök szokásos kérdésére a rövid válasz: köszönöm, jól. Sosem tudjuk meg, valójában mi foglalkoztatja a másikat, mi történt vele – és mi nem. A föntinél egy kicsivel hosszabb válaszért most mi keressük meg az önök ismerőseit. Milyen volt az éve? – kérdezzük a szegedieket december hátralévő napjain.
„Sokat dolgoztam az idén, mégsem panaszkodom arra, hogy rossz évem lett volna. Négy éve végeztem el a gimnáziumot, és azóta jelenlegi munkahelyemen, a Bécsi Kávéházban dolgozom. Az idén egyetlen „kalandom" az volt, hogy egy hónapra kitelepült a kávéház az egyik úszóházra, ahol a vendégeken kívül a napfény és a Tisza közelsége is jó kedvre derített. Bár nagyon szeretem a munkámat, mégis megfogant agyamban az a gondolat, hogy folytatom a tanulmányaimat. Ez nem jött össze, az mégis megváltozott bennem az év folyamán, hogy sokkal érdeklődőbb, nyitottabb lettem a világ dolgai iránt. Beleszólást szeretnék a dolgok folyásába és a politika világa is egyre inkább érdekel. Úgy látom, hogy kortársaim túlnyomó többsége komoly értékrend nélkül él, nincsenek igazi céljaik, és csak az anyagi jólét motiválja őket. A realitásokat is figyelembe véve életem egyik meghatározó célja, hogy főállású anya legyek. Nem csoda, hiszen négy éve boldog párkapcsolatban élek, amit az idei évben is szeretet és harmónia jellemzett.

A sok munka mellett talán jövőre eljutok Londonba is, ahol a nővérem él, immár két éve. Utoljára hatéves koromban ültem repülőn, és nagyon várom újra azt az érzést, amikor a gép felemelkedik a földről. Ez a kis túra azért is rám férne, mert az idén nem voltam szabadságon."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Többszintes buszportot épít Szegeden a Tisza Volán Rt.

A Tisza Volán Rt. társberuházókkal olyan többszintes buszportot szeretne építeni a Vásárhelyi Pál és… Tovább olvasom