Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Hogyan telt az éve? - Galgóczy Dóra

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó ismerősök szokásos kérdésére a rövid válasz: köszönöm, jól. Sosem tudjuk meg, valójában mi foglalkoztatja a másikat, mi történt vele – és mi nem. A föntinél kicsivel hosszabb válaszért most mi keressük meg az önök ismerőseit. Milyen volt az éve? – kérdezzük a szegedieket december hátralévő napjain.
Galgóczy Dóra szeret lovagolni. Fotó: Frank Yvette
„Jó évet zártam. Pontosan egy évvel ezelőtt végeztem a Katedra alapítványi iskolában logisztikai ügyintéző szakon. Ebben az üzletben négy hónapja dolgozom, nagyon szeretem a kollégáimat, és mivel forgalmas helyen van a bolt – a Kárász utca és a Dugonics tér sarkán –, rengeteg ismerős beköszön, ha erre jár. Korábban versenyszerűen kick-boxoltam, s régi edzőtársaimmal is szoktam itt az üzletben találkozni. Nagyon sok törzsvásárlónk van, szeretek beszélgetni az emberekkel.

Általában jó kedvem van, s úgy látom, az embereknek jólesik, ha mosolyognak rájuk, kedvesen szólnak hozzájuk. Újságolvasásra kevés idő marad, a napilapokat, a receptmagazinokat és a nőknek szóló lapokat azért átfutom.

Idén nagyobb nyaralás nem volt, a barátom, Elhardt Gábor edzőtáborába látogattam el Orosházára, fotóztam, videóztam a karateedzéseket, ennyi fért a nyári szabadságba.

Mivel a térdem megsérült, nem sportolhatok, viszont, ha időm engedi, szívesen megyek Röszkére lovagolni. Egyébként is nagyon szeretem az állatokat, van egy boxer kutyám. A szemem fénye.
Ahogyan mondtam, jó évet zártam, és ha ilyen lesz a 2006-os esztendő is, akkor nem lesz okom panaszra."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Versenyképes lesz a termál

Jelentősen csökkennek a termálvizet használó kertészetek terhei januártól. Negyven százalékkal… Tovább olvasom