Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Hőlégballonok szántották az eget Szeged felett - ha van fényképe róluk, küldje el nekünk!

A győri Go Balloon hőlégballon csapat egy töltés melletti tisztáson szállt le. Aztán kora este is elindultak a gömbök - olvasóink szorgalmasan fotóztak.
Pénteken reggel több tucatnyi hőlégballon szállt Szeged egén. Úgy tudjuk Szatymazról indultak a szegedi reptérre. A ballonosok az 1. Közép-Európa Kupa hőlégballon versenyre érkeztek Szegedre. A Szeged Ballon Kupán egyébként bárki részt vehet, akinek legalább 30 repült órája van hőlégballon pilótaként. A ballon méretére nincs korlátozás. Különleges alakú ballonnal pedig nincs nevezési díj.
Olvasóink találkozása a hőlégballonokkal. Fotó: Tudósítóink - GALÉRIA

Reggel volt egy kis kavarodás a hőlégballonoknál és az egyik csapat kénytelen volt egy töltés mellett tisztáson leszállni.
Galéria - Hőlégballonok szántották az egyet reggel Szeged felett, egyiküket megtréfálta az időjárás
A Bortér látogatóinak pénteken a délutáni órákban lesz még alkalmuk megcsodálni a hőlégballonokat, ugyanis a Szegedi Repülőnapok & Légiparádé 2017 keretében a délutáni órákban elrepülnek a Dóm tér felé.

Ha ön is látta a ballonokat Szeged felett, küldjön nekünk képet az online@delmagyar.hu - mail címre.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borász- és látogatócsúcsot döntött a szegedi Bortér

Borász- és látogatócsúcsot döntött a szegedi Bortér
Hömpölygő tömeggel, igazi fesztiválhangulattal telt a hetedik Bortér csúcsnapja, a szombat. A kilátogatók elégedettek voltak az ételekkel, italokkal és a koncertekkel. Tovább olvasom