Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Holnap: babaalbum

A Mikulás holnap reggel nemcsak csokoládéval teli csomagokat, hanem egy igazán különleges ajándékot is hoz: a Délmagyarországban és a Délvilágban ott lapul majd Az év babája verseny közel 1500 fotóval teli albuma. Megindul tehát a szavazás, melynek fődíja nem kevesebb, mint százezer forint.
Elkészült a Délmagyarország és a Délvilág Metro Áruházzal közös babaszépségversenyének kiadványa: holnaptól bárki megvásárolhatja az 56 oldalas, színes babaalbumot. Tudjuk: az érdeklődés hatalmas, hiszen szinte a fotózások kezdete, vagyis november hetedike óra folyamatosan csörögnek telefonjaink. Sokan kérdezték: biztosan lesz-e elég példány, hiszen szavazni csak a kiadványban elhelyezett eredeti szavazószelvénnyel lehet. Ígérjük: holnap a szokásosnál jóval nagyobb mennyiségben szállítunk az újságosokhoz lapunkból, melyben ott lesz Az év babája kiadvány. A keddi Délmagyarországot és Délvilágot különleges melléklete miatt ráadásul nem egy napig, hanem egy egész hétig árulják majd a standokon, valamint ügyfélszolgálatainkon.

Babaszépségversenyünkre összesen 1424-en jelentkeztek, így ennyi apróság fotóját lehet holnaptól böngészgetni. A picurok három korcsoportban küzdenek a legszebb, legaranyosabb címért. A szavazószelvényen mindhárom kategóriából meg lehet jelölni egy-egy gyermeket, ezért bízunk abban, hogy nem csak a rokonoktól, ismerősöktől, barátoktól érkeznek majd szavazatok a babákra.

Tudjuk: közel ezerötszáz szépségből nehéz lesz kiválasztani a legszebbeket, december 15-éig azonban mindenkinek döntenie kell. Az ezután feladott szavazószelvényeket már nem tudjuk figyelembe venni. Karácsony előtt ugyanis szeretnénk átadni a győztesek jutalmát: mindhárom kategória első három helyezettjének 50, 40, illetve 30 ezer forintos vásárlási utalványt, valamint az abszolút győztesnek, vagyis a legtöbb szavazatot elérő babának a 100 ezer forintos fődíjat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gaált fegyelmivel bocsátották el

Fegyelmi terhe mellett elbocsátották tegnap a szegedi rendelőintézetből Gaál Istvánt, az intézmény… Tovább olvasom