Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Holttestet találtak

Feltehetően kihűlés okozta annak az ötven év körüli férfinak a halálát, akinek holttestére hétfőn délelőtt találtak az Izabella híd lábánál.
Feltehetően kihűlés okozta annak az ötven év körüli férfinak a halálát, akinek holttestére hétfőn délelőtt találtak az Izabella híd lábánál. A valószínűleg hajléktalan elhunytnál személyazonosításra alkalmas okmányokat nem találtak. A férfi körülbelül 155 cm magas, kifejezetten vékony testalkatú. Haja őszes, szemöldöke dús, fogazata erősen hiányos.
Szeme színe barna. Különös ismertetőjele, hogy végtagjain fagyási foltok, bal lábszárának külső oldalán, valamint combjának külső és belső oldalán műtéti heg látható. A férfi szürke félkabátot és farmert, fekete kötött sapkát viselt. Aki az elhunyt kilétével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (Szeged, Párizsi krt. 16–22.) vagy hívja a 62/562-400-as telefonszám 17-55-ös mellékét, illetve a 107-es, 112-es segélyhívókat. Bejelentéseiket a Telefontanú 06-80/555-111-es vonalán is megtehetik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Varasdi Gyula az Exover tartozásáról

Varasdi Gyula megkereste szerkesztőségünket, hogy elmondja: semmi köze a szegedi Exover Kft.-hez,… Tovább olvasom