Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Hűségkártya: Kedvezmény mellé ajándék is jár

Szeged - A Taxi 3-nál a pontgyűjtő akciónak köszönhetően még ajándék is jár a kedvezmény mellé. A Baktó Épker építőanyag-kereskedésnél öt százalékot engednek az építőanyagok árából, ha felmutatjuk a hűségkártyát.
– Egyre többen használják a hűségkártyát. Napról napra érezhetően nagyobb az érdeklődés. Az akcióban részt vevő utasaink a fő tarifához képest 10 százalék kedvezményt kapnak az utazás árából, így a törzsutasoknak járó árengedménnyel fuvarozzuk őket – mondta Bobkó Attila, a Taxi 3 ügyvezető igazgatója. A szegedi cég évek óta foglalkozik teherfuvarozással is. Személytaxijaik a város összes drosztján az utasok rendelkezésére állnak.

– Törzsutaskártya-rendszerünk hasonlóan működik, mint a hűségkártya. Utazásonként egy pont jár a kártya tulajdonosának, aki az így összegyűjtött pontokat ajándékokra válthatja be – tudtuk meg az ügyvezetőtől. Vagyis aki igénybe veszi a taxitársaság szolgáltatásait, nemcsak egy kellemes utazással lesz gazdagabb, hanem praktikus ajándékokra is szert tehet.

A Taxi 3 autói Szeged összes drosztján megtalálhatók Fotó: Frank Yvette
A Taxi 3 autói Szeged összes drosztján megtalálhatók
Fotó: Frank Yvette

Ha nyár, akkor kertszépítés. Járólapokat, térburkolókat, pázsitköveket és más egyéb kertépítési elemet is vásárolhatunk a több mint tíz éve működő Baktó Épker építőanyag-kereskedésnél, ahol öt százalék kedvezményt adnak az építési anyagok árából. Mindezek mellett pedig a Dél-Alföldön újdonságnak számító környezetbarát tüzelőanyagra is szert tehetünk az üzletben: újszerű fa- és szalmabrikettre.

– A hosszú évek alatt azt tapasztaltuk, hogy az építőipari anyagok iránti igény folyamatosan változik. Jelenleg éppen hullámvölgyben járunk. Ezért is tartottuk jó ötletnek a hűségkártyát. Bár ez az akció is nehezen indult – hiszen mint minden újat, ezt is idővel ismerték meg az emberek –, úgy érezzük, mostanra beindult. Három hónap alatt tudatosult a vásárlókban, hogy mire is használható a hűségkártya, mi a funkciója a kereskedelmi forgalomban, milyen előnyökkel jár – mondta Kozmér Lajos ügyvezető.

Kirakatban a kártya

Inhoff Edit az Ázsia Csillagában vásárolt edzőcipőt hűségkártyájával. Tíz százalék kedvezményt kapott az üzletben. – A belvárosban dolgozom, így mindennap látom a kirakatokat. Örülök neki, hogy sok helyen jelzik: az adott bolt hűségkártya-elfogadó hely, hiszen így tudom, hol kaphatok kedvezményt – osztotta meg velünk észrevételét Edit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány a hibás! - Szegeden is

Szeged - Hétfőtől Szegeden is osztogat „Gyurcsány a hibás" feliratú matricát a Fidelitas.… Tovább olvasom