Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Idős nő táskáját lopta el egy férfi Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát egy 36 éves férfival szemben, aki egy idős nő táskáját elvette.
A megalapozott gyanú szerint a férfi 2018. július 14-én 11 óra körül figyelt fel a belvárosban sétáló idős asszonyra, akit követni kezdett, majd szóba elegyedett vele. A nő vállán egy hátizsákot viselt. Amikor az otthonához ért, a férfi a társasház emeleti lakásához is követte a sértettet, majd egy óvatlan pillanatban levette annak válláról a táskát és elfutott vele.

A bejelentéstől számított öt órán belül a helyi körzeti megbízottak azonosították, majd elfogták és előállították a feltételezett elkövetőt. Az otthonában tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták a táskával együtt ellopott készpénzt, és a gyanúsított megmutatta, hogy hol dobta el a hátizsákot a sértett irataival együtt.

A helybeli férfi a cselekmény elkövetését elismerte. Ellene kifosztás bűntettének elkövetése, valamint közokirattal visszaélés vétségének elkövetése megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megtartották Az utolsó üzlet olvasópróbáját a Kisszínházban - Závada Pál darabjával folytatódik az évad

Megtartották Az utolsó üzlet olvasópróbáját a Kisszínházban - Závada Pál darabjával folytatódik az évad
Ősbemutatóra készül a Szegedi Nemzeti Színház: november 23-án mutatják be Závada Pál új darabját, Az… Tovább olvasom