Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Ildi paso dobléval készül szombatra

Nagy a hajtás a Megatánc című produkcióban, ám a tehetségkutató verseny szegedi döntőse ezt nem bánja: felkészült rá lelkileg. A szombati műsorra paso dobléval készül, bevallása szerint kevesebb műfaj áll távolabb tőle, mint ez. De minden feladatot meg kell oldani.
Napi négy-öt óra kemény próba kell ahhoz, hogy a produkciók összeálljanak, mondja Török Ildikó. Fotó: TV 2
A második adásban a nézői szavazatok alapján kétségessé vált, hogy Török Ildikó folytathatja-e a Megatáncot, a zsűri azonban bizalmat szavazott a szegedi lánynak. A TV 2 tehetségkutató műsorának szombati adásában partnerével, Répás Mátéval ott állt a három legkevesebb szavazatot kapott pár között, ám párbajoznia már nem kellett, hiszen a műsor szakmai döntnökei úgy határoztak: enélkül is meggyőzte őket tánctudásáról és arról, hogy továbbra is a műsorban a helye.

– Ahogy fogyunk, egyre kevesebben lesznek a biztos továbbjutók – magyarázta Ildikó, hozzátéve: ettől függetlenül nem számított arra, hogy a funky nem jut tovább. Szerinte a nézői szavazatokat elsősorban az befolyásolja, hogy mennyire ismert a zene, amire a versenyzők táncolnak, illetve a műfaj milyen érzelmeket tud megmozgatni.

Hogy milyen táncot nem húzna ki magának szívesen – inkább bele se gondol. – Ez egy verseny, vagyis itt minden feladatot meg kell oldani – mondta. Most éppen paso dobléval készül a szombati adásra. – Soha nem táncoltam még latint, és ez a tánc olyan messze áll tőlem, mint Makó Jeruzsálemtől, de bízom benne, hogy menni fog. Nagyon jó kis társaság jött össze, semmiféle rivalizálás nincs köztünk, így még a társaimtól is kérhetek segítséget. Bár a házban nincs hely a gyakorlásra, testtartásban, dinamikában esténként ott is tudnak tanácsot adni azok, akik ebben a műfajban mozognak otthonosan.

A szegedi táncoslány szerint a műsor eddig pontosan azt hozta, amire számított. – Tudtam, hogy nagy lesz a hajtás, rengeteget kell próbálni, és el fogunk fáradni. De erre készültem fel – mondta. Napi négy-öt óra próba mellett orvoshoz, stylisthoz és ruhapróbákra járnak, esténként csak arra van idejük, hogy vacsorát főzzenek és végiggondolják a napjukat. Ildikó helyzete ráadásul a többiekéhez képest is speciális, hiszen a Megatánc mellett egyetemre is jár.

– A jogi karon levelezős vagyok, ott a vizsgákra koncentrálok, a közgazdaságtudományi karon pedig egyéni tanrendet kértem. Igyekszem Szegedre menni, amikor csak tudok, és előfordult már, hogy két próba között hazaszaladtam zéhát írni – mondta, majd gyorsan elköszönt. Az interjút is egy ruhapróba közben adta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megrendülve emlékeznek a szegediek Gregor Józsefre

Zarándokhellyé változott szombaton és vasárnap a Széchenyi tér, ahol a városháza előtt két napra… Tovább olvasom