Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Ilia Bianka Brenda, a legszebb Huncutka

Egy másfél éves szegedi kislány, Ilia Bianka Brenda (képünkön) lett idei babafotózásunk legszebb Huncutkája. Bár a csöppség már most is ízig-vérig nő, a fiúkat is túlszárnyalóan örült nyereményének, az akkumulátoros kismotornak, melyet már az ünnepség ideje alatt sikerült is beindítania.
Idei babaszépségversenyünkön a fiúk taroltak: kilenc díjazottból mindössze három volt kislány. A gyengébbik nem „becsületét" első helyezésével Ilia Bianka Brenda védte meg: a 9-18 hónapos korúak mezőnyében őt találták olvasóink a legbájosabbnak, vagyis ő lett a legszebb Huncutka.

A másfél éves szegedi kislány legjellemzőbb tulajdonsága szülei szerint, hogy egyfolytában beszél. Ahogy édesapja, Ilia Csaba megjegyezte: mint az anyja. A különbség annyi, hogy Biankát általában nem érteni: sajátos babanyelvén magyaráz, amit a felnőttek kedvéért néha olyan szavakkal tarkít, mint anya és apa. Sok más tekintetben is igazi nő: imád öltözködni, sminkelni, a tükör előtt billegni és puszikat dobálni.

Rendszeresen segít a takarításban is, de a porszívótól fél. – Meg a tehéntől – tette hozzá az édesanya, Iliáné Mukánszky Móni, mire a kislány néhány hangos „múval" adott nyomatékot a történetnek.

Bianka már a tavalyi babaszépségversenyünkön is indult, ám akkor nem sikerült helyezést elérnie. Idén ezért a család mozgósított minden ismerőst, hogy szavazzanak a kislányra, ettől függetlenül nagy meglepetés volt számukra az eredmény. Az édesanya még sírva is fakadt, amikor telefonon meghívást kaptak a díjátadó ünnepségre.

Megküzdöttünk a jó fotóért, ami az albumban megjelent, mert sehogy nem akart megmaradni az ülőkén – mesélték a szülők. – Sokan szórakoztattuk a háttérben, hogy elmosolyodjon.

A család számára természetesen az elért eredmény, s az ezzel járó dicsőség a legszebb ajándék, Biankának azonban kétségtelenül az akkumulátoros kismotor, melyet megnyert. A kislány már a díjátadón beindította a járgányt, így nem volt kétséges: nem várják meg a Jézuskát. Már karácsony előtt összeszerelték neki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sárgabarackbefőtt a hosszú nyakúba

Ószereseknél is vásárolhatunk karácsonyi ajándékot a hét végén a Dóm téren, a kézművessátrak mögött.… Tovább olvasom