Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Indul lapunk hűségprogramja

A hűség nálunk elnyeri méltó jutalmát. Kiadónk most olyan programba kezd, melyben hónapról-hónapra megjutalmazza azokat, akik legalább hat hónapja folyamatos előfizetői a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak. A vásárlási kedvezményeket biztosító kuponokkal az előfizetés összege akár többszörösen is visszaszerezhető. Közben a játékok, nyereményakciók folytatódnak.
A rendszer úgy működik, hogy havonta egy alkalommal, a hó közepe táján, névre szóló ajánlatot kap tőlünk minden olyan előfizetőnk, aki legalább hat hónapja járatja a Délmagyarországot vagy a Délvilágot. (Az ajánlatot ne az újságban, hanem a postaládájában keresse!) Jelentkezni nem kell, számítógépes programunk pontosan kiválogatja az érintettek körét. Azoknak sem kell búsulniuk, akik még csak öt, négy, három, kettő vagy egy hónapja előfizetőink, vagy még egyáltalán nem, hiszen amint elérik a hat hónapos előfizetési határt, automatikusan bekapcsoljuk őket is a rendszerbe.

Üzleti partnereink

A kedvezményt biztosító üzleti partnereink köre folyamatosan bővül, az első jelentkezők között van a Reál üzletlánc, a Prágai látszerészet, az Ideál Bútor, az EU Sport és a Szegedi Fürdők (újszegedi fürdőkomplexum).

Tehát, visszatérve a hírlevélre, hűséges előfizetőinknek minden hónap közepén küldünk egy úgynevezett kuponlapot, melyen 6-10 különféle termékre, szolgáltatásra nyújtunk kedvezményeket. Ezek érvényessége mindig a következő hónap végéig, körülbelül másfél hónapig tart. Míg az egyik kupon 500 forintot ér minden vásárlásnál, a másik tízezer forint fölötti vásárlásnál jelent ezret, míg a harmadik egy bizonyos terméknél számít 150 forintot. A kuponok nem százalékot, hanem konkrét összegeket jelentenek, függetlenek a kereskedelmi partnerek más kedvezményeitől, csak és kizárólag a Délmagyarország és a Délvilág előfizetői használhatják föl.

Előfizetői hűségprogramunkat hosszú távra tervezzük, ezért minél több kedvezményt adó partnert és termékkört igyekszünk bevonni a kuponos rendszerbe. Terveink között a különféle napi alapvető fogyasztási termékek mellett az optikai eszközöktől, a bútorokon, szórakoztató elektronikán át a strandcikkekig, fürdőbelépőkig, sportszerekig igen sok minden szerepel.

No és hogy néznek ki ezek a kuponok? Mint a bélyegek, csak nem beragasztani, hanem kivágni kell őket, és máris annyit érnek, mint amekkora kedvezmény rájuk van írva. A kuponról természetesen kiderül az is, hogy milyen termékről van szó, hogy néz ki, milyen feltételekkel vehető igénybe, hol és meddig. Kuponjaival akár az előfizetési díj többszörösét megspórolhatja! A program júniusban kezdődik.


Figyeljen, játsszon, nyerjen, szórakozzon!

Nyereményjátékokban, ajándékkoncertekben is jól kezdődött az év a Délmagyarország és a Délvilág előfizető körében, aminél csak a folytatás ígéretesebb.
Négyfordulós játéksorozattal fordultunk át 2005-ből 2006-ba, melynek végén, márciusban kisorsoltuk fődíjunkat, a 3 millió 200 ezer forint értékű Chevrolet Lacettit. A tavaszt Fenyővel, Zoránnal, Koóssal és a Tolcsvay fivérek Magyar miséjével köszöntöttük.
Most pedig már javában szórjuk az aranyesőt. Ebben a nyereményjátékban 250 ezer forint értékű arany ékszer talál gazdára előfizetőink között. Jövő héten nyílik a szegedi borfesztivál, válasszuk ki együtt az ünnep legjobb fehér-, vörös-, rosé- és csemegeborát! A szavazólapokat olvasóink megtalálják a Délmagyarországban és a Délvilágban, de kérhetnek hoszteszeinktől is a helyszínen, a Széchenyi téren. A szavazók között értékes boros nyereményeket sorsolunk ki. Az első és második díj egyenest Villányba viszi a szerencsés nyerteseket.
Május végén indul a foci-vb-láz játékunk, melyben a legügyesebb, legszerencsésebb tippelőnk a döntőt már egy új plazmatévén nézheti meg. Júliusban előfizetőink kertjét, otthonát szeretnénk frissíteni kicsit játékunkkal – 250 ezer forint értékben sorsolunk ki ajándékokat. Hűséges előfizetőink már maguktól folytathatják a sort, hiszen júniusban idén is meghirdetjük a Délmagyarország és Délvilág nagy Szín 5-ös játékát, melyben a kitűnő tanulókat ünnepeljük. A fődíj hagyományosan családi kirándulás a Párizs melletti Eurodisneybe. Idén is több alkalommal rendezünk családi fürdőpartikat a megye több városában, s szervezzük az ajándékjegyeket a szabadtéri játékok rendezvényeire is.
Figyeljen, játsszon, nyerjen, szórakozzon! 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szili Katalin: Jó úton halad a lap

Szili Katalin szerint az új székházunk arra is bizonyíték, hogy a Délmagyarország olyan színvonalas… Tovább olvasom