Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Indul lapunk Szín 5-ös játéka

Kedves Olvasóink, Diákok, Szülők, Nagyszülők, Tanárok!
Képzeletbeli iskolai táblánkon mi is megkezdtük a visszaszámlálást: ma …Ó!, aztán …IÓ!, …CIÓ! és így tovább, hogy majd a hivatalos utolsó tanítási napra, június 15-ére, nekünk is kijöjjön a mágikus betűsor: VAKÁCIÓ!.
Kedves Olvasóink, Diákok, Szülők, Nagyszülők, Tanárok!
Képzeletbeli iskolai táblánkon mi is megkezdtük a visszaszámlálást: ma …Ó!, aztán …IÓ!, …CIÓ! és így tovább, hogy majd a hivatalos utolsó tanítási napra, június 15-ére, nekünk is kijöjjön a mágikus betűsor: VAKÁCIÓ!. Aztán izguljunk együtt a kitűnő bizonyítványokért, melyekkel ismét indítjuk a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékát, a Szín 5-öst.

A feltételek hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, mint egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve az elsősöknél, másodikosoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kis portrék minőségéről idén is magunk gondoskodunk: a Szín 5-ös diákarcokat fotóriportereink örökítik meg a megye valamennyi városában.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét.

A játék végén sorsolunk, a fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Christopher Lambert Szegeden

Testőrök nélkül érkezett tegnap Szegedre Christopher Lambert, akit hatalmas tömeg várt a Belvárosi… Tovább olvasom