Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 29°C Még több cikk.

Információink szerint hat golyót kapott a Ford utasa, és továbbra is életveszélyes állapotban van

Leszámolás történhetett az autópályán.
Valószínűleg egy külföldi, vagy külföldiek adtak le több lövést keddre virradó éjjel arra az autóra az M5-ös autópálya Csongrád megyei szakaszán, amelyben egy ember a helyszínen meghalt, egy pedig súlyosan megsebesült. A szakértő szerint leszámolás történhetett.

– Nagyon nehéz a gyilkosságról egyelőre bármit is mondani, hiszen alig van nyilvános információ az ügyről, de valószínűleg leszámolás történt az autópályán – mondta lapunknak szerdán Bilkei Pál. A kriminálpszichológus szerint ugyanabból az országból érkezhettek a tettesek és az áldozatok is, akik – annak ellenére, hogy osztrák rendszámú autóval utaztak – egyáltalán nem biztos, hogy osztrák állampolgárok. A módszer egyértelműen az alvilágra jellemző, a tettesek pedig készülhettek a gyilkosságra – mondta a szakértő.

Lapunk információi szerint a súlyos sérülésekkel a szegedi klinikára szállított ember hat golyót kapott, és továbbra is életveszélyes állapotban van. Az ügyről a rendőrség továbbra sem árul el részleteket, így azt sem tudni, hogy van-e már gyanúsítottja a kedd hajnalban „forró nyomon" indult nyomozásnak.

Megírtuk: az M5-ös autópálya csengelei pihenőjétől 150-200 méterre találtak egy autót, amelyre több lövést is leadtak. Az osztrák rendszámú Ford egyik utasa a helyszínen meghalt, utastársa pedig több golyót kapott, és életveszélyesen megsebesült.

A rendőrség rövid közleményben csak annyit írt, hogy „forró nyomon bevezetett intézkedésekkel megkezdte a nyomozást", és hogy emberölés miatt indítottak eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A biogazdaság felé nyit Csongrád megye

A biogazdaság felé nyit Csongrád megye
A közelmúltban ötödik alkalommal rendezték meg a lengyelországi ŁódĽban a nemzetközi biogazdasági… Tovább olvasom