Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Ingyenes angol nyelvi szintfelmérés Szegeden

Ingyenes angol nyelvi szintfelmérést rendez február 27-én és 28-én az ILS Szeged Nyelviskola, az Oxford University Press könyvkiadó és a Délmagyarország Online közreműködésével. Az eseményen a két nap folyamán 9 és 18 óra között bárki részt vehet.
A nyelvtudási vizsgálat módjaként papír alapú vagy elektronikus, írásbeli, illetve szóbeli felmérés lesz választható. A kitöltés 60-90 percet vesz igénybe, majd az elért szint ismeretében a látogatók személyre szabott képzési és vizsgatanácsadást kérhetnek, a könyvkiadó szakemberei pedig a helyszínen ajánlanak a továbbtanuláshoz alkalmas nyelvkönyvet. A szintfelmérés eredményéről az Katedra Szeged - ILS Szeged Nyelviskola angol és magyar nyelvű oklevelet állít ki. A szintbesorolást a nyelviskola a közös európai keretrendszer alapján végzi, amely egységes szempontok szerint kezeli a tudásszinteket.

A felmérés külön érdekessége, hogy a helyszínen előbb a látogatók becsülhetik meg saját nyelvtudási szintjüket, amit azután össze lehet vetni az európai értékelési rendszerrel. A tapasztalatok szerint Magyarországon az emberek az ilyen szintfelmérések során inkább alábecsülik, míg Nyugat-Európában inkább túlbecsülik tudásukat.

Az esemény helyszíne az ILS Szeged Nyelviskola székházában, a Victor Hugo 6. szám emeleti termeiben lesz (bejárat a Deák Ferenc utca felől). A felmérésre jelentkezhetnek iskolai és céges csoportok is. A csoportos jelentkezést előre kell jelezni a nyelviskola szeged@katedra.hu e-mail címén.

Az ILS Szeged Nyelviskola közreműködésével a www.angolteszt.delmagyar.hu címen is találhatnak angol nyelvi szintfelmérési teszteket látogatóink.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Postaátszervezés: bezár az egyik ópusztaszeri fiók

Itteni múzeumát sem kíméli a Magyar Posta Zrt.: március első napjától bezárja az ópusztaszeri… Tovább olvasom