Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Ingyenes idegen nyelvi foglalkozások diákoknak

A Szegedi Tudományegyetem pályázati forrásból ingyenes, nyári, élményalapú és beszédközpontú nyelvi foglalkozásokat kínál a pályázatban az egyetemmel együttműködő középiskolák diákjainak.
A programban – amely nem nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam – összesen 16, dél-alföldi középiskola érintett. Összesen 2734 fiatal vehet részt a foglalkozásokon, amelyeken angol-, német-, olasz-, spanyol- vagy franciatudásukat fejleszthetik. A cél az, hogy a nyelvtanulással kapcsolatos motivációjukat növeljék. Ehhez egy olyan új, élményalapú, informális, idegennyelv-tanítási módszertant dolgoztak ki, amely a középiskolás diákok nyelvtudását kulcskompetenciák mentén, játékos módon fejleszti.

A foglalkozásokat heti turnusokban tartják 2019. június 17. és augusztus 30. között, öt alkalommal. Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével lehet, amely megtalálható az egyetem honlapján. A jelentkezési lapot május 20-ig lehet elküldeni beszkennelve vagy lefotózva az efop.lenyeg@gmail.com e-mail-címre, „EFOP, nyár" tárgymegjelöléssel. A jelentkezés elfogadásáról június 8-ig értesítést küldenek a résztvevőknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem lesz több parkolóhely

Nem lesz több parkolóhely
Rendezvények, építkezések és szabálytalan foglalások - szinte folyamatos a parkolók zsúfoltsága a szegedi belvárosban. Hiába a bérlet, ha a parkolók száma nemhogy gyarapodik, inkább fogy. Tovább olvasom