Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 1°C Még több cikk.

Ingyenpénzre pályázhatnak a társasházak

Csongrád megye - A társasházak és lakásszövetkezetek június 18-áig küldhetik be jelentkezésüket és támogatási kérelmeiket az OTP pályázatára.
Tíz lakóközösség jut másfél, egy-, illetve félmillió forint vissza nem térítendő támogatáshoz, ehhez pedig mindössze egy rövid online adatlapot kell kitölteniük a Házfórum honlapján. A pénzzel olyan életminőség-javító beruházásokra nyílik lehetőség, amelyekre egyébként nem lenne elegendő forrás. Az OTP Business immár kilencedik alkalommal meghirdetett pályázatán a társasházak saját igényeik alapján összeállított programokkal indulhatnak, pályázatíró cég bevonására sincs szükség.

A lakóközösségek több pályázatot is benyújthatnak. Az Ezermester kategórián belül az épületenergetikai felújítások a legnépszerűbbek, de az ügyviteli szoftverek beszerzésétől a homlokzati munkákig számos program támogatható. A Biztonság címszó alatt a liftfelújítástól az akadálymentesítésen át egészen a kamerarendszerek kialakításáig érdemes pályázni. A Közösségépítés kategória a programoknak és a közösségi életnek helyet adó részek felújítását, kialakítását szolgálja. A pénz kertépítésre, udvarrendezésre és közösségi szobák kialakítására is fordítható.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felhőfagyit biztosan nem, de más finomsággal találkozhat heti nyertesünk a Bistorantban!

Felhőfagyit biztosan nem, de más finomsággal találkozhat heti nyertesünk a Bistorantban!
Még 3 héten át tart felhős játékunk, hiszen rengeteg ajándék vár még arra, hogy az Önöké legyen. A… Tovább olvasom