Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

IQ-jával hódított a királynő

Szeged - Napokig gyakorolták a koreográfiát azok a lányok, akik szombaton versenyeztették szépségüket a Sing-Singben, az I. Szeged Szépe szépségkirálynő-választáson. A zsűriben fővárosi sztárok is helyet foglaltak. Nehéz döntés után végül a 19 éves szegedi Nagy Nikolett fejére került a korona.
Nehezen kezdődött az I. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás szombaton este a Sing-Singben. A szervezők jócskán megvárakoztatták a közönséget: a meghirdetett kilenc óra helyett ugyanis néhány perccel tizenegy előtt kezdték el a műsort.

Valaki Uri Geller hangján köszöntötte az összegyűlteket: – Má olyán dolgok fognák vehetek torténni, mint még soha –, majd Mára Krisztián és Király Tamás műsorvezető mutatta be a sztárzsűri tagjait. Többek között Juronics Tamást, aki először pontozott szépségversenyen, az erőművész Rippel fivéreket, akik a 2006-os Miss World Hungaryn is ítélkeztek, Tekulics Anna modellt, aki a Singbe szerelme, Kasza Tibi nélkül érkezett, és a szintén modell Debreczeni Zitát, valamint Zimány Lindát.

Uri Geller és vörldpísz a Singben – Nagy Nikolett lett Szeged szépe. Fotó: Segesvári Csaba
Uri Geller és "vörldpísz" a Singben – Nagy Nikolett lett Szeged szépe.
Fotó: Segesvári Csaba

– Több a modell a zsűriben, mint az indulók között – jegyezte meg ironikusan az egyik néző. Valószínűleg a várakozás miatt lett borsos a hangulata. Ahogy kimondta, már érkeztek is a színpadra a verseny indulói: tizenöt gyönyörű lány, akik közül mindössze öt volt szegedi. Volt, aki Mezőkovácsházáról jött, más pedig Soltvadkertről. A verseny előtt három napig a Novoteben laktak, s éjt nappallá téve gyakorolták a színpadi koreográfiát. Először utcai viseletben mutatkoztak be, majd fürdőruhában és estélyiben. Utóbbi két toalettben Zimány Linda és Debreczeni Zita már nem csodálta meg a lányokat. A fürdőruhás felvonulás után felpattantak, és angolosan távoztak Pestre, egy partira. A show szerencsére nélkülük is folytatódott.

Míg a lányok öltözködtek, táncbemutatóval és Dömötör Tamás szájdobos attrakciójával nyűgözték le a közönséget. Majd következett a várva várt eredményhirdetés.

– Nehéz volt választani, hiszen nagyon szépek a lányok. Erős volt a mezőny, ezért tartott olyan sokáig a döntéshozatal – magyarázkodott Rippel Viktor.

Lányok estélyiben – zsongás a kulisszák mögött. Fotó: Segesvári Csaba
Lányok estélyiben – zsongás a kulisszák mögött.
Fotó: Segesvári Csaba

A szépségek közül senki sem távozott üres kézzel. Fürdőruhát, hajszépítő szereket és pálinkát nyertek. – Gondoljatok arra, hogy George Bush átöleli Osama bin Ladent, és háromra mindenki egyszerre mondja: világbéke! – instruálta Mára Krisztián a versenyzőket. A közösen kiáltott „vörldpísz" után, amikor a feszültség szinte már kézzel fogható volt, a műsorvezetők elárulták az első három helyezett nevét. A második udvarhölgy a tizenkilenc éves szegedi Bánfalvi Csilla lett. A képzeletbeli trón másik oldalát a tizenhét éves soltvadkerti Farsang Dorottya foglalhatta el. A csillogó Swarovski korona pedig a szintén szegedi, tizenkilenc éves Nagy Nikolett fejére került, aki többek között egy kétszemélyes görögországi utat nyert.

Szeged-ismeret kérdésekben

A lányokkal intelligenciatesztet is kitöltettek a szervezők. Az indulók általános műveltségére, Szeged-ismeretére és IQ-szintjére voltak kíváncsiak. A teszt kérdései között szerepelt az is, hogy meddig tartott a 100 éves háború, miből van a valódi rum, és mi a világ legkeményebb ásványa. A szépségek közül Nagy Nikolett brillírozott, összesen 122 pontjával maga mögé utasította a többi versenyzőt.

Olvasóink írták

66 hozzászólás
 • 66. petike3 2008. május 16. 21:34
  „a verseny pontozása, képek megtalálhatóak a www.szegedszepe.hu -n”
 • 65. Ági84 2008. május 11. 18:44
  „Teljesen felesleges ezen vitatkozni még napokig. Mindenki tudja, hogy bunda volt. Szépek voltak a lányok, valakinek nyernie kellett, ezt most így oldották meg és ennyi.
  Ez mindenhol a világon így van. Ideje elfogadni.”
 • 64. nessy 2008. május 10. 11:46
  „kedves badboy!

  nem tudom kiről beszélsz, de szerintem biztos nem Nikiről! én jól ismerem őt és nála temészetesebb szépség közel sem volt a mezőnyben.... vagy talán a fiúkat szereted???”
 • 63. DM_forumozo 2008. május 10. 11:40
  „Nem neztem ra erre a forumra mar egy ideje,de lattam hogy meg mindig olvasott volt a cikk ezert raneztem..barcsak ne tettem volna

  emberek,miert vagytok ennyire szanalmassak, kicsinyessek? vagy talan ennyire irigyek vagytok?
  en szegyenlem magam helyettetek... tisztelet a kivetelnek!”
 • 62. badboy 2008. május 10. 10:05
  „Ha már a szépségnél tartunk,az valahol ott kezdődik hogy valaki smink nélkül is szép természetesen.Na ez a ,,királylány" minden csak nem természetes!És GT ha már valakire tényleg büszke akarsz lenni,az az előző barátnőd legyen!Ő egy igazi természetes szépség!Megadhatnád az elérhetőségét!”
 • 61. akarki 2008. május 09. 21:55
  „A beatboxos csávón és 1-2 lányon kívül semmi sem tetszett aznap este :) :(
  Ömlesztve:

  Kedves szervezők!
  A szervezés egy rakás szar volt, akárki csinálta.Bocs.
  Ha már ilyen volumenű a zsűri, legalább beszéltetnétek őket.Pontosan érkezni sem lett volna rossz.Meg jobban reklámozni a dolgot.Persze egy előre lejátszott meccset minek is reklámozni....Aztán miért nem ugy volt a pontozás, mint pl . a megasz***ban?Ott élőben szóban értékelés volt.
  IQ tesztet is lehet élőben nyomni, akkor az sem bunda.
  A két műsorvezető,vagyis inkább aki nekünk, nézőknek BALRÓL volt, -sajnos a nevét nem tudom,bár feljebb leirták de nem akarom összekeverni őket- akkora szánalom ember.....
  Ilyen rossz műsorvezetést rég láttam már.Bohóc.De annak is szar.
  Kár hogy gyáva lennék meghajigálni valamivel.
  Persze mondhatná bárki, hogy akkor csináljam meg jobban.Nem nekem, nem ez a feladatom, nekik igen.Remélem jobb szervezés lesz jövőre.Nem ilyen kretén vezeti a műsort,-a jobb oldali srác OK volt sztem-jobb helyszin lesz, jobb reklámmal, és nem kamuszag lengi majd be a termet remélem.

  A lányokat, azokat akik meg tisztességesen akartak versenyezni, minden köszönet megillet.Nem kis bátorság kell azért kiállni oda.
  Üdv”
 • 60. tom 2008. május 09. 17:24
  „Szánalmas hogy valaki úgy akarja bebizonyítani a világnak ,hogy a barátnője szebb is és okosabb is mint aminek tűnik,hogy közben jól lejáratja!De ha már ekkora kamu volt, legalább annyi eszetek lett volna, hogy diszkréten csináljátok, és ne jöjjenek rá ennyire egyértelműen az emberek!Még jó hogy az IQ-teszt kérdéseit is egy igen közeli ismerőse állította össze Gtnek.”
 • 59. 79 2008. május 09. 16:26
  „A Miss World szépségversenyen is általában a fejlődő országok nyernek. Ha már nincs másuk, legalább egy szépségkirálynőjük legyen. Ahogy kis országunk "fejlődik" , lassan a magyar indulót is megválasztják!!! :-)”
 • 58. kris 2008. május 09. 15:51
  „Hú, micsoda eget rengető problémák!!!
  Kívánom, hogy tényleg csak ennyi problémája legyen az életben a sértett önérzetű hozzászólóknak! :-)”
 • 57. minek 2008. május 09. 15:50
  „Ezek a testek is egyszer az enyészeté lesznek. Hogy mi a szép és kinek mi tetszik az egyéni. De akkora baromság hogy eszerint kategorizálják a nőket. Pedig lehet hogy eszük meg nem sok van. A külső meg adottság. Na és hány nagyon jó csajszi hizott már el és esett szét a teste. Ezek olyan mulandó dolgok hogy hülyeség is. De hátha a férfiaknak tetszik. Kitudja. Nekem nem. És baromság hogy eszerint kategorizálják a nőket. Egy barom dönti majd el hogy ki a szép??? Hülyeség az egész.”
 • 56. gondolat 2008. május 09. 13:21
  „lll: édes anyád nem szégyellte magát, mikor a világra hozott? Ennyire primitív legyen valaki.... szinte már fáj”
 • 55. ...lll 2008. május 08. 23:36
  „Kamu volt az egész, a szervezés egy kalap sz*r volt, néhány lány olyan hülye volt, hogy az hihetetlen. Ha meghirdetik jövőre, ne menjetek, mert ők már tudják az eredményt.”
 • 54. k.c. 2008. május 08. 23:04
  „Nem kaptuk meg az estélyit, sem pedig a fürdőruhát!! :D Honnan szeded???”
 • 53. lalala 2008. május 08. 18:19
  „Nem tudom, hogy az udvarhölgyeknek milyen közük volt a zsűrihez??? Mert ha már bunda volt akkor csak!! Vagy biztos lefizette apuci a zsűrit egy kis manesszal :))))
  Amúgy meg az egyik csajnak mekkora fogai vannak :) Még egy ló is megirigyelné :)
  De azért grat. a csajoknak, én nem llenük vagyok csak ezek mégis érdekesek!”
 • 52. :) 2008. május 08. 18:13
  „Bunda télleg mindig van, végül is ez gondolható, hogy itt is volt! Egyik ismerősöm bnője is indult, aki télleg szép csaj (igaz ő nem szegedi, de ott tanul) és azt mondta, h volt bunda!
  A másik, hogy minden versenyző megkapta az estélyit állítólag, meg a fürdőruhát...
  Ez télleg fura, hogy a szervező ismije nyert....
  Sztem nem csúnya az 1. helyezett, de vannak/voltak nála sokkal szebbek is!!!
  És az IQ- teszthez annyit, hogy jogos hogy van, ha már a benfentes kitalálta, de hogy ennyi pontot érhetett el a nyertes, az már más tészta....
  És télleg szubjektív, hogy kinek mi a szép!
  De a bundán jó, hogy ki van mindneki!
  Már abban s kételkedek, hogy a Miss Hungaryn lesz/van/volt -e???
  ÉS ha már egyszer szegedi szépségverseny és a címében is benne van, akkor én csak azokat engedném indulni akik szegediek, vagy van vmi közük ahhoz (na nem arra gondolok, hogy átjárnak a plazaba naponta :) ) Ennyit a szervezőkenknek!!!”
 • 51. talan 2008. május 07. 20:01
  „kimaradt egy N betű a felállíthatnáNk-ból.Mielőtt valaki abba is beleköt:)”
 • 50. talan 2008. május 07. 19:59
  „Én a 3-as számú lánynak szurkoltam.
  Sajnos nem nyert.
  Remélem megpróbálja máskor is, máshol is.

  Bunda mindig lesz.Nem tudom és nem is érdekel az volt-e, hiszen már vége van.Felállíthatnák kismillio érvet-ellenérvet.

  Csak remélni tudom, hogy egyszer Ő is nyer.
  Kedves magyarság, ezt igy is fel lehet fogni.”
 • 49. Kikka 2008. május 07. 18:40
  „Szerintem aki megérdemelte a helyezést az Csilla volt!
  A másik kettő hölgyről nem nyilatkozom!
  Nem gáz az amikor a versenyzők találnak egy papírt amin egy-két név állt?
  Aki meg nem volt a versenyen és semmi köze hozzá, az ne nagyon írogasson itt semmit!
  Valaki azért léci magyarázza már el,hogy miért nem kellett a Nikinek a Novotelben aludnia,mert ezt a kérdést már olvastam itt egy párszor,de egyik okostojás sem válaszol rá,mert nem tud!
  Akkor ki állítja még mindig ,hogy ez egy korrekt verseny volt?
  A verseny úgy lett meghírdetve,hogy nem kellett az adott lányoknak szegedinek lenni,ez nem volt kikötés!
  Ezt nem árt tudni és a tesztet is később mondták, valaki azt sem tudta,hogy kell Szegedről is vmi ismeret! Mert senki sem mondott SEMMIT!”
 • 48. chsillus 2008. május 07. 11:35
  „ez nem az első SZEGED-SZÉPE választás, anno volt már egy a plazaban ahol Tekulics Anna nyert...én is ott voltam, megpróbáltam...nos az a verseny is bunda volt, mint ahogy írjátok ez is. manapság nincs olyan verseny ami ne lenne az..kell egy jó ismeretség és máris az élmezőnyben van az ember...”
 • 47. gondolat 2008. május 06. 21:03
  „Kedves Lima!

  Lottóznom kellett volna,hiszen szinte rögtön tudni lehetett hogy te voltál az egyik a tizenötből...
  No akkor matekozzunk egy picit (remélem 8 elemi legalább megvan):
  3 felvonulás volt, felvonulásonként 30-30-30 pontot lehetett kapni a zsűritől. A műsorvezetők azt is elmondták, hogy miért, de arra már nem emlékszem.... Az ugye 90. Az tesztért még 30 pont járt Az szumma 120.
  A legtöbbet ugye az első helyezett kaphatta, ez idáig tiszta ugye? Ő ugyebár 96 pontot kapott, mint ahogy azt a fórum elején is írták.
  No akkor, hogy is van az, hogy aki a "mezőny végén kullog a zsűritől kapott pontokkal, akkor az összesítésben garantált legyen az 1. helye." ? 30 a 120 -ból úgy gondolod, hogy az aljáról az elejére repít? Segítek: NEM.

  Minden jelentkezőnek meg volt a lehetősége, hogy rászánjon egy -két órát és utána olvasson Szegednek. Városunk nem egy London....ha érted mire gondolok. Na meg persze, egy vidéki kiscsaj, egyáltalán miért akarna Szeged Szépe lenni, ha az se tudja hogy hogyan hívják a Múzeumunkat....
  Szánalmas...”
66 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erotika a Marson

Szeged - Erotikus színdarabbal, bikinishow-val és fedetlen bájakkal várták az érdeklődőket a hétvégén Szegeden, a Mars téren. Tovább olvasom