Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Ismét gázvezetéket szakítottak át Kisteleken

Ismét gázvezetéket szakítottak át a csatornázók Kisteleken – kedden kétszer is. Ez már a sokadik alkalom: egy hónapja egyszer már lecserélték az alvállalkozót, éppen azért, mert sorozatban történtek ilyen esetek.
Az első alkalommal szintén egy nap alatt kétszer szakították át a gázvezetéket, majd egy héttel később ismét. Akkor ráadásul fővezetéket, így órákig nem volt emiatt gázszolgáltatás a városban. Az emiatt leváltott alvállalkozó aztán egyszer még javítási munkálatok miatt felvonult – és újra gázvezetéket szakított.

A keddi esetek már egy másik céghez köthetők. Először délelőtt tizenegy órakor, majd délután fél egykor rongálták meg a közművezetéket. Az eset után Nagy Sándor polgármester kimutatást kért: mennyire jellemző, hogy ilyen gyakorisággal történnek balesetek.

– Sajnos ezek a jellemző számok. Ettől függetlenül jövő hét keddre összehívtam a kivitelező, a katasztrófavédelem, a rendőrség és a műszaki ellenőrzés képviselőit, hogy megoldást találjunk erre a helyzetre – mondta a polgármester. – Még nem tudom, mik a lehetőségek, de most már szeretnék valamilyen szankciót bevezetni – mondta Nagy Sándor.
A csatornázási munkák kivitelezési határideje szeptember 30-a.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már áll a próbakerítés a magyar-szerb határon

A munkálatokat információink szerint csütörtökön a helyszínen tekinti meg Pintér Sándor belügyminiszter és Hende Csaba honvédelmi miniszter. Tovább olvasom