Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Ismét indul lapunk Szín 5-ös játéka

Kedves olvasóink, diákok, szülők, nagyszülők, tanárok!
Immáron hagyományosan, képzeletbeli iskolai táblánkon mi is megkezdjük a visszaszámlálást: ma ...Ó!, aztán ...IÓ!, ...CIÓ! és így tovább, hogy majd a hivatalos utolsó tanítási napra, június 15-ére nekünk is kijöjjön a mágikus betűsor: VAKÁCIÓ!
Kedves olvasóink, diákok, szülők, nagyszülők, tanárok!

Immáron hagyományosan, képzeletbeli iskolai táblánkon mi is megkezdjük a visszaszámlálást: ma ...Ó!, aztán ...IÓ!, ...CIÓ! és így tovább, hogy majd a hivatalos utolsó tanítási napra, június 15-ére nekünk is kijöjjön a mágikus betűsor: VAKÁCIÓ! Aztán már csak egy kis izgalom a kitűnő bizonyítványokért, melyek idén is a belépőt jelentik a Délmagyarország és a Délvilág rendkívül népszerű társasjátékába, a Szín 5-ösbe.

A feltételek hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. Az újságba kerülő kisportrék minőségéről most is magunk gondoskodunk, a Szín 5-ös diákarcokat fotóriportereink örökítik meg.

A nevezés egyszerű: ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, és a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. A játék végén sorsolunk, a fődíj hagyományosan pompás: négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel szervezésében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétvégenként sorompó kerül a szegedi rakpartra

A tervezők végérvényesen, a városvezetés azonban csak hétvégenként zárná le a szegedi alsó… Tovább olvasom