Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Ismét van nő a bűnözők tízes elitcsapatában

Ismét új arcokat lehet felfedezni a Csongrád megyei bűnözők legfrissebb Top 10-es listáján. Hosszú idő után megint felbukkant egy nő a bűnöstablón.
Az elmúlt években olvasóink segítségével fegyveres rabló, drogterjesztő, csaló, magyar és külföldi állampolgár, fiatal, középkorú és idős bűnöző került rendőrkézre.

Bordás Imrét a hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök keresik. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.

Kakuszi Ferencet már jóval több mint egy éve próbálják kézre keríteni, de eddig minden próbálkozás kudarcot vallott. Összesen hat körözést adtak ki a 40 esztendős férfi ellen, aki Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

Kecskeméti Ildikó ellen három elfogatóparancsot bocsátottak ki. A Szegedi Rendőrkapitányság magánokirat-hamisítás, gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt keresi a 32 éves szigetszentmiklósi nőt.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

Segítsenek

Immáron nyolcadszor közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A rendőrségnek tucatnyi esetben lapunk olvasói mondták meg, hogy hol rejtőzködik például a régóta körözött bankrabló vagy drogkereskedő. Jó néhány, évek óta rejtőzködő gyanúsítottat sikerült így elfogni. A rendőrség kéri, hogy aki az új tablón felismer valakit, tárcsázza a 107-t vagy a Telefontanú ingyenes 80/555-111-es számát.

A Szegedi és a Szentesi Rendőrkapitányság is körözi Peller Krisztiánt. A 24 éves ópusztaszeri férfit lopással és csalással gyanúsítják.
Simonyi Lászlót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lopás, a Szegedi Rendőrkapitányság pedig közokirat-hamisítás és embercsempészet megalapozott gyanúja miatt keresi. A rendelkezésre álló adatok szerint a 49 éves férfi az utóbbi időben már nem visel körszakállt.

Szabó Szabolcsot a Szegedi Rendőrkapitányság körözi csődbűntett és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt. A 32 éves férfit a szegedin kívül még további két rendőrkapitányság is keresi csalás és sikkasztás megalapozott gyanúja miatt.

Tapasztó Szabolcsot lopás miatt keresi a Szegedi Rendőrkapitányság. A 29 esztendős férfira a szegedin kívül még 5 különböző kapitányság vadászik, lopással és csalással gyanúsítják.

Tóth Andor 40 éves kiskőrösi lakost a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság körözi jelentős értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt.

Tóth József 43 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, csalással és hitelsértéssel gyanúsítják, valamint őt is keresteti a bíróság, mivel egy korábbi ítélet ellenére nem vonult be a börtönbe.

Az összeállítás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adatai alapján készült

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Békésen zajlott le a díszünnepség a szegedi Klauzál téren

A megszokottnál kevesebb ünneplő jelenlétében, de békésen zajlott le a szegedi március 15-iki… Tovább olvasom