Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Ittas visszaeső harapott rendőrökbe

Ittasan vezetett, vesztegetni akart, majd rendőrökre támadt az a harminchat éves férfi, akit hétfőn este igazoltatott Tápén két szegedi rendőr.
Egy Audival közlekedő tápéi férfit igazoltatott hétfőn este negyed tíz körül két rendőr a Szegedhez tartozó településen. A harminchat éves helybeli férfi szemlátomást ittasan ült a volán mögé, ezért megszondáztatták.

Miután a szonda elszíneződött, a rendőrök közölték a férfival: elkészítik a hivatalos jegyzőkönyvet, írja azt alá, majd gyalogosan távozhat a helyszínről. A férfi erre több, tízezres címletű bankjegyet lobogtatott meg a rendőrök előtt, amivel arra célozhatott, ha eltekintenek a hivatalos úttól, övék lehet a pénz. A bankók elfogadása helyett a rendőrök azt válaszolták, vesztegetés kísérlete miatt előállítják a rendőrkapitányságra.
A férfi ezt meghallva ellenszegült, majd otthona felé vette az irányt. A rendőrök megpróbálták feltartóztatni, ám erre rájuk támadt, rúgott, harapott, és összekarmolta őket, hámsérüléseket okozva nekik. A járőrök belátták, az erősen hadakozó ember megfékezésére kevés az esélyük, ezért erősítést hívtak. A harapós férfit végül közös erővel, a helyszínre érkező további két rendőr segítségével tudták megbilincselni és a szegedi kapitányságra szállítani. Itt derült fény arra, a tápéi dulakodó jogosítványát már korábban bevonták, hiszen több alkalommal is indult eljárás ellene ittas járművezetés és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt. A harapós visszaesőt őrizetbe vették, ellene hivatalos személy elleni erőszak és hivatali vesztegetés miatt indult eljárás. Ügyét a szegedi nyomozóügyészség vizsgálja.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi újoncok a képviselők között

Hét újonc került be a negyvenkét tagú szegedi közgyűlésbe. Hatan a jobboldali pártok támogatásával,… Tovább olvasom