Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Jáksó László marad a SZIN arca

Hargitai Bea magának szeretné a Szegedi Ifjúsági Napok arca posztot. A titulus azonban Jáksó Lászlóé. A két szegedi származású híresség között ezért „áll a bál" – adta hírül az egyik bulvárlap.
Jáksó marad...
Utánajártunk a habkönnyű ügynek, és kiderült: bár a playmate valóban kapott szavazatokat a SZIN arca versenyben, a műsorvezető pozíciója nincs veszélyben. A SZIN-es címet egyébként Jáksó László május 31-én kapta a közönség e-mailben leadott szavazatai alapján.

– A SZIN arca érthető úgy is, hogy az arc, mint olyan, fontos. Ebben az esetben érdekes megközelítés, hogy nekem bármilyen módon valahol is nyerjen az arcom Hargitai Bea arcával szemben. Erre azt mondom, hogy ha mi vagyunk a két legszebb ember, függetlenül attól, hogy én vagyok az első vagy ő, csináljunk gyereket, mert akkor a gyerek is biztosan szép lesz – nyilatkozta Jáksó László, majd hozzátette: a szavazás jó alkalom arra, hogy megismerkedjen a modellel, így amellett, hogy reklámozza a szegedi fesztivált, még barátnőre is szert tehet.

Boros Gyula, a rendezvény szervezője elmondta: ebben az esetben lényegtelen, hogy ki a szebb, a szavazatok alapján Jáksó nyert, így ő a rendezvény arca.

Megkerestük Hargitai Beát is, aki közölte: nem kívánja veszélyeztetni Jáksó László pozícióját, a bulvárlapnak elmondottakat csak tréfának szánta.

...Hargitai Bea tovább tréfálkozhat. Fotó: Frank Yvette

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megyei tiszti főorvos csontját törte az üldözésben

Kalandosan ért véget a szegedi Kovács Ferenc spanyolországi nyaralása. A megyei tiszti főorvos… Tovább olvasom