Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

Jáksót újraélesztették Szegeden

Hófehérre sminkelt, újraélesztett Jáksó, dögös nővérke, korábbi felvételek a Szegedi Ifjúsági Napokról. A SZIN 2006 reklámfilmjét forgatták szombaton Szegeden. Jáksó Lászlót a szünetben Kelemen Annáról kérdeztük.
Jáksó az SBO-n, Bernadett kezei között. Fotó: Karnok Csaba
Újraélesztették szombaton Jáksó Lászlót a szegedi „kettes" kórház sürgősségi betegellátó osztályán. Mivel orvos nem volt jelen, a beavatkozást egy nővér végezte, aki életmentés közben megfiatalodott, megszépült, és ruhái egy részétől is megszabadult. A különleges esetet egy a helyszínen tartózkodó budapesti filmes stáb megörökítette.

Országszerte több televízió augusztus 1-jétől vetíti majd a filmesek által rögzített kórházi jelentet, vagyis a Szegedi Ifjúsági Napok reklámfilmjét.
– 25 másodperces film lesz, rengeteg információval, pörgős zenével – magyarázta Boros Gyula, SZIN-szervező. A reklám kétharmada korábbi fesztiválfelvételekből áll majd, ezek lesznek a főszereplő emlékei.

A meleget nehezen viselő Jáksó négy órakor feküdt fel a kórházi ágyra. Az SBO-s nővérek gondoskodtak lélegeztető, altató, szaturációmérő gépről, monitorról, vérnyomásmérőről, defibrillátorról. Az egyik nővérke még egy tubus hajzseléről is, mert nem tetszett neki a műsorvezető frizurája.

– Ez van nekem test helyett – közölte a halott-sápadtra sminkelt főszereplő, miután megszabadult a pólójától. Később pedig amiatt szabadkozott, hogy otthon hagyta a hasizmait.

– Feléledsz, és gyakorlatilag ááá – hangzott a nem túl konkrét rendezői utasítás, de Jáksó jól csinálhatta, mert ezzel 10 perc alatt megvoltunk.
Közben a szegedi Mucsi Bernadettet, a nővért sminkelték. Jáksó László meg a hőségre panaszkodott. Azt azért elismerte: talán nem kellett volna a negyven fokot nagy adag forró halászlével súlyosbítani.

– Arról szól a dolog, hogy meghaltam és újraélesztenek, de ez mindjárt működni is fog. Amióta nem vagyok annyira sovány, mint korábban, nehezebben bírom a meleget – közölte a főszereplő, aki a színészetről annyit mondott: ez egy másik szakma, és attól mert őt sült krumpli jelmezben fenékbe lőtték az Argó című filmben, attól ő még nem színész. De – mint ezúttal is – hülyéskedésre, ökörködésre szívesen vállalkozik.

A Bernadettel közös jelenetre a nyűgös Jáksó ismét vicces Jáksó lett, és 12 éves fiát ajánlotta a 18 éves lány figyelmébe.
– Már foglalt – közölte az egyik filmes, mire a műsorvezető rémülten kérdezte: a fiam?
– Nem – válaszolt a jól értesült operatőr. – Bernadett.


Elvannak Annácskával

Kevéssé lelkesen beszélt Jáksó a Kelemen Annához fűződő kapcsolatáról. A sokszoros szépészeti műtétekkel turbózott szőke fotómodellel nemrég jöttek össze. – Megmondom őszintén, most fáradtam el. Napi hat interjút adunk erről, meg ugrálunk, mint a hülyék, hogy fogd meg a kezét, menj ide, menj oda. Külön szeretem, hogy aztán megkapjuk, hogy beállítottak a képek. Mondom igen, ez attól lehet, hogy beállítottátok. Ebből nem lehet sehogy jól kijönni, már azon gondolkodtam, hogy jó döntés volt-e ez az egész. A kapcsolat elején vagyunk. Az emberek, mármint normálisék, két hét alatt még nem szoktak sok mindent csinálni, mert akkor a következő időkben mit. Azt olvasom a lapokban, hogy ez most már egy sírig tartó szerelem. Én nem tudtam. Ha valami kikerül a sajtóba, az mindenképpen karikatúraszerű lesz, elnagyolódik, hangzatos címeket kap. Annával mi csak elvagyunk együtt. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zarándokok a Himaláján

Észak-Indiában és a Himalájában járt társaival tavasszal a Tóth István, a Szegedi Felsővárosiak… Tovább olvasom