Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Janics Natasát kikészítette a dzsungelkoszt

Szeged - Nyolc dekagramm bab és ugyanennyi rizs – ennyi a Celeb vagyok, ments ki innen! RTL klubos műsor szereplőinek fejadagja az argentin dzsungelben. Az egyébként is koplaló modellek még csak-csak kibírják, de mi a helyzet Janics Natasával? Szegedi olimpikonunk egészsége a tét.
Kedd este ismét nézők milliói izgulták végig az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorát, melyben Janics Natasa kiállta a bátorságpróbát. Tíz csillagot szerzett csapatának azzal, hogy hosszú percekig tűrte amint Szőke András kígyót, békát, patkányokat, bogarakat, kukacokat és még egy leguánt is beborít átlátszó nejlonnadrágjába, amiben táncolnia is kellett. Ezzel a mutatvánnyal extra élelemhez juttatta a kiéhezett táborlakókat.

Zimány Lindának és Sütő Enikőnek talán még jól is jött a dzsungelfogyókúra. De mi a helyzet Natasával? Vőlegénye, Csányi Szilárd már többször is azt nyilatkozta: az éhségtől kiborul menyasszonya. Ezen senkinek nem is kell csodálkoznia, hiszen a szegedi élsportoló a rendszeres étkezéshez szokott, a kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen jó fizikumához. Hogyan hat Natasa szervezetére a dzsungellét? – kérdeztük edzőjétől.

– Ki lehet bírni az egyszerűsített étrendet, de nem tesz jót Natasának. Megbeszéltük, hogy vitaminok, fehérje és más fontos ásványi anyagok bevitele nélkül nem fog edzeni a dzsungelben – mondta el lapunknak Kovács László, aki bízik benne, hogy az olimpikon hamarosan hazatér, és megkezdhetik a felkészülést az Eb-re és a vb-re. Előtte azonban megvizsgálják: mennyit fogyott, és mennyire fáradt ki lelkileg. Hiszen a monotonitás leginkább pszichésen meríti ki a sportolót. Kovács László szerint azonban Natasa itthon néhány nap alatt összeszedheti magát, ha újra rendesen ehet.

Janics Natasa a napi betevőért táncolt Szőke András partnereként. Fotó: RTL Klub
Janics Natasa a napi betevőért táncolt Szőke András partnereként. Fotó: RTL Klub

Dr. Dobos József sportorvos szerint sem viseli meg nagyon a dzsungellét Natasa szervezetét. De az biztos, hogy az egyhangú táplálkozás nem a legjobb neki. – Az edzőtáborokban speciális étrendet állítunk össze a sportolóknak. Legtöbbjük táplálékkiegészítőt is szed. Natasának valószínűleg most ezeket is nélkülöznie kell a dzsungelben – hallottuk a szakembertől, aki elmondta: az, hogy az olimpikon egy-két hétig babon és rizsen él, nem okoz maradandó károsodást annak ellenére, hogy normális esetben számára a háromszori étkezés és mellette két kiegészítő étkezés javallott.

Tábori étrend

A táborlakók háromnaponta kapják azokat az alapanyagokat, amikből maguk főzik vagy sütik meg ételeiket. Egy celebre naponta 8 dekagramm bab és 8 dekagramm rizs jut. Forrásvizet isznak, amit előtte felforralnak. A bátorságpróbán szerzett csillagokért plusz fejadagokat kapnak. Egy darabért 15 dekagramm hús, 1 zöldség és egy gyümölcs jár, esetleg tojás vagy krumpli. A kincsvadászatokon pedig extra élelemhez juthatnak. A láda csokit, tojást, sört, bort vagy kólát rejthet. A fejadagokat orvos mérte ki, és állapította meg róluk: elegendőek a túléléshez.

Olvasóink írták

49 hozzászólás
 • 49. Judytka 2008. november 19. 09:51
  „Csak azt sajnálom,hogy adta magát ehhez a(gagyi) műsorhoz...Ő már bizonyított,szerintem nem kellet volna a dzsungelbe mennie..”
 • 48. szegedifiú 2008. november 13. 22:09
  „IMÁDLAK, JANICS NATASA!”
 • 47. szegedifiú 2008. november 11. 22:11
  „IMÁDLAK, JANICS NATASA!”
 • 46. Amerigo 2008. november 07. 21:16
  „sziasztok, a szőke-janocs táncál vki tudja hogy mi a címe az első számrészletnek? latin vagyvmi ilyesmi stílusú”
 • 45. benq11 2008. november 06. 22:16
  „klikk ide”
 • 44. Zs 2008. november 06. 20:05
  „szegedi23
  Kösz, most sokat segítettél ...!
  Eddig erről is sikereen lemaradtam... de a sírógörcs nem rángat emiatt :))”
 • 43. tökike 2008. november 06. 19:06
  „Miért baj az hogy egy ismert sportolóról kiderül hogy ugyan olyan hisztis, sértődős NŐ és ember mint a többi pár milliárd?
  Ez a NAGY CSALÓDÁS egyeseknek?
  Gratulálok
  Gyerekesen viselkedik?Tegye.Lesz valami kézzel fogható következménye?Semmi.
  Nyert 3 olimpiát.Ezzel bizonyította hogy amikor kell, igenis képes felelősséget vállalni,az általunk támasztott elvárásoknak megfelelni és sokkal inkább felnőttként gondolkodni és cselekedni mint az itt hozzászólók nagy része.”
 • 42. kyo 2008. november 06. 19:05
  „Kati néninek / azért merem így szólítani,mert egy egész ország így nevezi/üzenem, örüljön,hogy megszabadult ettől az idióta nőtől.Eddig is elég gázos volt, de ez a TV-s baromság teljesen betett neki. Nagyon vonatkozik most rá egy jó mondás! " Aki kurvának szegődik, az ne csodálkozzon,hogy megb...sszák".”
 • 41. szegedi23 2008. november 06. 18:15
  „Zs
  A házi víziló egy kampányreklám, hogy ne dőlj be mindennek, ami a tv-ben van. Csináltak egy kis "dokumentumfilmet" a házi vízilóról, ami este sötétedés után bújik elő az ágyad alól, chips-et zabál és az asztalodon mászkál. Úgy tűnik igazi, pedig mégsem az. Ergo, más is lehet a tv-ben "házi víziló". :D”
 • 40. Tiszai 2008. november 06. 18:03
  „Elnézést kérek Mgabi elgépeltem a neved. Bocsánat”
 • 39. Tiszai 2008. november 06. 18:01
  „Kedves Magdi!

  Madonnát mióta lehet példaképnek állítani a fiatalok elé? Csak egy tulajdonságát említsd meg.”
 • 38. Tiszai 2008. november 06. 17:58
  „Kedves fórumozó társaim!

  Próbáljatok elvonatkoztatni attól, hogy kapnak a szereplésért pénzt, mert természetes (szerintem). Az összeg nagyságát pedig mindenki csak találgatja, mert a szerződések titkosak. A Natasa is egy ember a sok millió közül, hibákkal és erényekkel. Miért szeretné bárki, hogy különbül viselkedjen mint bárki más hasonló helyzetben. Neki a kajak pályán kell kimagaslót teljesítenie és nem az őserdőben, a discóban és egyéb helyeken.
  Az irigység egyébként is nagyon csúnya dolog, ha nem hiszitek kérdezzétek meg a nagyszüleitektől, vagy olvassatok utána. Habár ez egy igazi "magyar betegség", remélhetőleg majd kigyógyulunk belőle és rögtön sikeresebbek leszünk.
  Kedves celeb!
  Mennyi olimpiai bajnokot ismersz személyesen? Hánynak a viselt dolgairól hallottál már vagy olvastál? Nem tudom, fiatal vagy idős vagy-e, de nyugodt lehetsz, hogy mindegyikről lehetne olyan dolgot mesélni ami sok ember megbotránkoztatna, a másik részét pedig nem. És ez fordítva is igaz. Miért ítélkezel ilyen könnyen egy nagyon is sikeres, és a barátaihoz, sporttársaihoz nagyon is barátságos és jó emberről?”
 • 37. Mgabi 2008. november 06. 17:46
  „Egyáltalán tisztába van mindenki azzal, hogy ki is a CELEB?
  Madonna, Luciano Pavarotti, vagy pl-ul Pete Sampras. Ők celebek! De Janics Natasa ettől nagyon messze van! De ha hírességnek mondjuk,akkor viszont példás magatartással is kellene viselkednie a fiatalok előtt! Részegen beájulni egy éjszakai discoba? Trágárul ordítozni? Ez a " MAGYAR CELEB?"”
 • 36. celeb 2008. november 06. 16:42
  „Natasát senki sem kényszeritette erre. Hatalmas pénzeket kapnak.Nem kell irigykedni, de nyafogni sem.Natasa örökös feltünési problémákkal küzd, akik ismerik, mondjuk a Sing-ben való viselkedéseit, azoknak meg van a véleményük. akik halottak róla, azoknak is.Végtelenül közönséges, szilaj, ha felugrik a pultra, akkor is az önmutogatás vezényli.Rossz kezekbe került. Nem igazi sportoló, elvitte a buli meg az éjszaka.Annak elismerése mellett, hogy letett egy bajnoki cimét, sokan nem néznek fel rá. Sőt.Ez a Celeb hiba volt.Nézz végig a régi olimpikonjainkon, , mecsoda különbség.”
 • 35. daimler 2008. november 06. 16:32
  „Most komolyan. Mindig végignyálazom a kommenteket, mielőtt belevauzok, nehogy hülyeséget/lerágott csontot találjak szólni.
  Ami a műsort illeti, szerintem sokkal egyszerűbb a szitu annál, mint amit itt sokan vizionálnak: x összegért cserébe tedd meg azt, amire kérünk. Ha arra kérünk, hogy nyafogj, akkor nyafogj akkor is, ha épp nincs nyafoghatnékod, ugyanis ezt a valamit nem mellesleg a TV is adja, így aztán nem lehet unalmas, mer akkor nem fogják nézni az adásokat, jól levesznek majd minket a műsorrendről (ld. Bár 2.0), és akkor a beígért x összeg sem fog a zsebedben landolni természetesen.

  Ami meg a kedves kommeltelő pajtásaimat illeti: vér ciki, hogy mennyire lázba tudnak jönni emberek attól, hogy valakitől azt kéri egy másik valaki, hogy nyafogjon, pláne ha ezt a nyafogást még a TV is leadja...:)
  Kapjunk már a buksihoz, olajbogyók..”
 • 34. Pokróc 2008. november 06. 15:52
  „33.

  Nem mi fizetjük csak te. :D”
 • 33. nem semmi 2008. november 06. 15:49
  „Nem semmiért vállalják ezek az eszement, híresnek végképp nem mondható idióták a szereplést.
  Fejenként 5 millió ütü a markukat, annak volt igaza, aki hamarabb kijön abból az ősrengetegből, aztán a meleg szobájából vigyorog a többi barmon.
  Amúgy képzeld el, 2 hétre 5 millát, teljes ellátást és a repcsijegyet is ők állják, vagyis MI !
  szóval ennyit a magyar nézők szórakoztatásáért tett "igyekezetéről" a médiának.....
  köpök az egésszre, csaló gazember mind !”
 • 32. Gergo" 2008. november 06. 15:48
  „Visszataszítóak az irígy emberek.
  Szégyen!
  Senkinek nem lenne inyére egy ilyen helyzet.
  Kap érte pénzt. És?! Nyafog. És?!

  Mindegyik nyafog. Az is aki nincs a dzsungelben...”
 • 31. hekaté 2008. november 06. 14:54
  „Mi szükség volt erre, mit akarnak ezek bizonyítani, a balhé kedvéért,netán feltűnési viszketegség vagy reklám? A tévét még csakcsak megértem: ezekkel a hülyeségekkel emelik a nézettségi szintet, bár akárkit kérdeznek, mindenki letagadja, hogy nézi a műsort, mint Győzikénél.”
 • 30. Mil 2008. november 06. 14:20
  „AMúgy sztem azért ment ki, mert a Bárka nagyon viszi a zsét.. Kívánom neki hogy sikerüljön a Bárka-biznisz, de őszintén szólva nem hiszek benne.”
49 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Stagnál a szervátültetések száma - kevés a gyermekdonor

Szeged - Gyerekeken idén eddig még nem hajtottak végre szervátültetést Szegeden – tavaly… Tovább olvasom