Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Januári félreértéseink - képek

Energiapajzs


A hipnotizőrliga női szekciója előtt föllépő Akela együttes frontembere önkezével védi magát a rá összpontosított gondolatnyalábok ellen.

Vakvágány-expressz


Új járatot indít Budapestre a szegedi nagyállomás egyik szárnyvonaláról a MÁV Rt. A szerelvény néhány méter után kis domboldalba fut, onnan az utasok gyalog mehetnek tovább. A vonaton igényelhető emelt díjas szolgáltatásokról hirdetőtábla tájékoztatja a nagyérdeműt.

Öngyógyítás


„A villáskulcs hatása a gyulladt szemre" címmel Badár Sándor színművész tartott egészségmegőrző előadást „Vak tyúk is zabál szenet" című filmje díszbemutatója előtt.

Magyar lábra magyar zokni


Betiltása esetén illegalitásba vonul a Magyar Gárda, amelynek tagjai nemzeti érzelmű harisnyájuk kivillantásával jelzik majd összetartozásukat. Az új hazafias jelkép gyökere a honfoglalásig nyúlik vissza, amikor Árpád apánk nyereg alatt puhította a zokniját.

Szmogriadó


A kormányoldal feszültségkeltő politikájából eredő elektroszmogra panaszkodik Balogh László, szegedi ellenzéki képviselő. Botka László polgármester elbagatellizálja a helyzetet, de a háttérben egy aktivista már méri Gila Ferenc MSZP-s városatya nyakkendőjének sugárzását.

Fotók: Karnok Csaba

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szőke herceg Szicíliából

Legújabb szerepe miatt változtatott hajszínt Pataki Ferenc színművész, aki Arthur Miller Pillantás a… Tovább olvasom