Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Javult Szeged közbiztonsága

Szeged – Az utóbbi egy évtizedben jelentősen javult Szeged közbiztonsága – közölte tegnap Botka László, Szeged polgármestere, miután megbeszélést folytatott Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterrel.
Botka László szerint a Tisza-parti város korábban az ország legfertőzöttebbjei közé tartozott, de mára a biztonságosabb települések közé került. Arra kérte a minisztert járjon közbe, hogy a Csongrád Megyei Bíróság Széchenyi téri épülete minél hamarabb kerüljön felújításra.

– Meg kell változtatni a gyülekezési törvényt – nyilatkozta lapunk kérdésére Takács Albert. A rendészeti minisztert több kérdés is foglalkoztatja: például a gyülekezés időtartama, hogy ugyanazon a helyen lehet-e demonstráció és ellendemonstráció, valamint az, hogy mikor békés és mikor békétlen egy gyülekezés. Mint a héten megírtuk: Géczi József Alajos MSZP-s képviselő a szocialista politikusokat ért fenyegetések miatt azt javasolta, szigorítsák meg a gyülekezési törvényt, hogy például ne lehessen képviselők háza előtt demonstrációkat tartani.

Olvasóink írták

 • 8. dova 2008. január 13. 18:38
  „jaaaa!
  És a sok graffiti és a lépten-nyomon megrongált közvagyon is a címet támasztja alá.”
 • 7. dova 2008. január 13. 18:36
  „Pl. kiadatott egy szép naptárat.
  Az is valami! :)
  Kicsit eröltetett kampányolás, de közpénzből nem drága.”
 • 6. roma csongor 2008. január 12. 22:18
  „Bottka Baktójában lehet, hogy javult, de nézzen szét időnként a Mars -téren, mennyi zsebtolvaj van megint, vagy álljon lesben az Agyagos utcában.
  Közelednek a választások (2 év), jó korán el kell kezdeni nyomni a sódert, hogy Szeged birkái hasra essenek, micsoda sokat tett Bottka a városért.”
 • 5. Cc 2008. január 12. 20:10
  „A gyülekezési törvény megváltoztatása jótékony hatással lesz a viperával az Agyagos utcában fejbevert hölgy állapotára
  Ha a tüntetőket legéppuskáznák az még többet jelentene neki. De ha a gyülekezés időpontját a miniszter úr lángeszű javaslatára kb 3 másodpercben korlátoznák akár táncra is perdülne. Pedig csak épségben szeretne hazaérni a szerencsétlen.”
 • 4. Árpi 2008. január 12. 11:13
  „elnyomottka: ezt a jólétes sablont minden cikkben elsütöd? Sejtem már honnan a nickneved...”
 • 3. dodo 2008. január 12. 10:02
  „Sztrájkolnak a cigányok???”
 • 2. nokfor 2008. január 12. 08:55
  „Kit fenyegettek?Csak nem az ártalmatlan sóliszt gyurmaporra gondol ez a balf@sz? Tegyen hozzá vizet aztán formázzon belőle lenin fejet az asztalára.Be kéne tiltani a gyülekezést. Nem A lajos?Az lenne nektek a f@sza dolog. A nép meg fogja be a pofáját, tűrjön,mint egy birka?Viselkedjetek úgy,hogy ne kelljen ellenetek tüntetni,sztrájkolni.Kevesebbet kéne lopnotok!”
 • 1. El Nyomottka 2008. január 12. 07:11
  „Mostanában rendőrt se látni, mitől javult volna a közbiztonság? Talán a hatalmas jólét és a dübörgő gazdaság a bűnözőket is elijesztette?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jogászok nyitják a báli szezont

Szeged - Hagyományosan a jogászok nyitják Szegeden a báli szezont: az idén egy hét múlva lesz a bál… Tovább olvasom