Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Jeti Hetes, hat meg egy

Jeti Hetes címmel indul közéleti talk-show Szegeden, amelyben helyi humoristák és újságírók, valamint egy kiadóigazgató és egy szocialista önkormányzati képviselő szerepel majd.
– Majzik István, a Bába Kiadó igazgatója megkeresett, hogy csináljunk egy Heti Heteshez hasonló humoros közéleti talk- show-t Szegeden. Kérésével nagyon eltalált – mondta lapunknak Frank György. A szegedi humorista összeszedte csapatát, amelybe bekerült Rácz László, akivel sűrűn szerepel együtt a színpadon, Márok Tamás, a városi televízió szerkesztő-riportere, Marik István, a szegedi körzeti rádió szerkesztő-riportere, Szondi Ildikó szocialista önkormányzati képviselő, valamint az ötletadó, Majzik István.

A tervek szerint a hetedik ember minden alkalommal más és más lesz. – Azért Jeti Hetes, mert úgy lehet eladni a talk-show-t, ha utalunk a sikeres műsorra. Meg aztán már nem vagyunk fiatalok – magyarázta Frank György. Az elképzelések szerint a havonta egyszer jelentkező Jetiben alaposan kitárgyalnának egy aktuális városi témát, majd következnének a hírek, amelyeket ki-ki vérmérséklete szerint kommentálna. Frank legszívesebben mellőzné a politikát a műsorból, de tudja, hogy ez lehetetlen. Azon leszek – mondta –, hogy a politika ne kerüljön túlsúlyba a beszélgetéseken. Hogy akkor miről diskurálnak, poénkodnak majd a jetik? Például az első ajtós felszállásról – mondta a humorista.

A szegedi Jeti Hetes először december közepén ül le beszélgetni egy belvárosi szórakozóhelyen. Frank György kérdésünkre válaszolva elmondta: elképzelhetőnek tartja, hogy a műsort megveszi és sugározza majd a Magyar ATV.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberi jogi bírósághoz fordult Bartosné

Az emberi jogi bírósághoz fordult a szegedi önkormányzat városgondnokságának volt dolgozója, aki az… Tovább olvasom