Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Jobbikos a negyedik polgármesterjelölt

Négy a polgármesterjelölt Szegeden. A Jobbik megyei elnöke, Apáti Bálint is pályázik a városvezetői posztra, a párt minden szegedi egyéni körzetben jelöltet állít.
A Jobbik szegedi alapszervezete a napokban tartott csoportgyűlésén megválasztotta képviselőjelöltjeit a 2006-os önkormányzati választásokra. Szegeden a Jobbik minden körzetben önálló jelöltet állít. A gyűlésen a tagok egyhangúlag megszavazták Apáti Bálint megyei elnököt a Jobbik szegedi polgármesterjelöltjének.

– A Jobbik folyamatosan szükségét érzi, hogy a jobboldali erők mindenképpen tartsanak össze, ezért továbbra is tárgyalásokat folytat a Fidesszel, és más jobboldali szervezetekkel. Amennyiben az összefogás nem történik meg, úgy szinte biztos a jobboldal veresége az őszi önkormányzati választásokon, mint ahogy az országgyűlési választásokon is történt. Bízom benne, hogy a jobboldali szervezetek felismerik a valódi összefogás fontosságát felismerik – mondta Apáti Bálint polgármesterjelölt. Szegeden augusztus 4-étől indítják kampányukat.
Korábban Botka László (MSZP), Oláh János (Fidesz) és Ványai Éva (MDF) jelentette be, hogy polgármesterjelöltként indul Szegeden a helyhatósági választásokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munka és egészségbiztosítás nélkül – terhesen

Diplomával, középvezetői gyakorlattal sem kapott egy éven keresztül munkát egy szegedi nő, így a… Tovább olvasom