Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella -1°C | 5°C Még több cikk.

Jogerős ítélet Csábi Bettina ügyében a Szegedi Ítélőtáblán: maradt a felfüggesztett, de megúszta a vagyonelkobzást

Az egykori kiváló sportoló két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott, míg férje esetében helybenhagyták a négy és fél éves börtönbüntetést.
Csábi Bettina a másod-, míg férje, K. István az elsőrendű vádlott volt abban a büntetőügyben, amely szerint az egykori házaspár és vádlott-társaik 2010 és 2011 között gabonaüzletük kapcsán többszázmillió forintos kárt okoztak, mert a külföldről hozott gabonát a látszat ellenére nem szállították tovább, hanem az országban eladták, de az áfát nem fizették be az ügyletek után.
 
Fotó forrása: borsonline/Purgel Tamás
Fotó forrása: borsonline/Purgel Tamás

A folytatólagosan elkövetett adócsalás és magánokirat-hamisítás miatt a Kecskeméti Törvényszék alig több mint egy éve a férjet 4 év hat hónap börtönre, míg Csábi Bettinát 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, emellett mindkettejük kapcsán vagyonelkobzást határoztak meg.

A Szegedi Ítélőtábla másodfokon szerdán foglalkozott az üggyel, és végül helybenhagyta az elsőfokú határozatot, de a vagyonelkobzástól végül eltekintett. Az egykori kiváló sportoló felfüggesztett börtönbüntetést kapott, míg férje esetében helybenhagyták a négy és fél éves börtönbüntetést - írta a borsonline.

A világbajnok női ökölvívó peréről korábban is beszámolt portálunk, a cikket itt olvashatják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csongrád megyét járta az ombudsman: meg kell reformálni a gyermekpszichiátriai kezeléseket

Csongrád megyét járta az ombudsman: meg kell reformálni a gyermekpszichiátriai kezeléseket
Az alapjogokat is érintő problémák vannak a gyermekpszichiátriai kezeléseknél, a kis lélekszámú… Tovább olvasom