Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Jogi gyakornoki program

A joghallgatók gyakorlatorientált képzését segíti az a több részből álló projekt, amelyet az országban egyedülállónak minősít az SZTE jogi kari dékánja, Szabó Imre.
A joghallgatók gyakorlatorientált képzését segíti az a több részből álló projekt, amelyet az országban egyedülállónak minősít az SZTE jogi kari dékánja, Szabó Imre. Ennek része az oktatómunka újszerű eszközeként minap átadott szimulációs terem, ahol konkrét jogesetek kapcsán a gyakorlatban próbálhatják ki a hallgatók a megszerzett elméleti tudást.

Uniós támogatásnak köszönheti létét a felsőoktatásban egyedülálló gyakornoki program: évente 30 hallgató három hónapon át ösztöndíjasként dolgozhat – például a megyei bíróságon, a közigazgatási hivatalban, ügyvédi irodákban, cégeknél – tudtuk meg Görög Márta projektfelelőstől. A programhoz kötődő kari karrieriroda pedig állás- és gyakorlati lehetőségek fölkutatásával, hasznos adatbázisokkal, partnertalálkozók szervezésével szolgálja a hallgatók minél sikeresebb elhelyezkedését a munkaerőpiacon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beázhat a Feszty-körkép

Tíz éve nem sikerült rendes tetőt építeni a megye leglátogatottabb kiállítóhelyének legfontosabb… Tovább olvasom