Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Jótékonysági tavaszbál

Szeged - Egy pezsgővel telipakolt kukát is kisorsoltak a tombolán, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. Jótékonysági Tavasz Bálján, amelyet szombaton az IH Rendezvényközpontban szerveztek.
Ha az idei évad báljait megversenyeztettük volna, a társaság estélye minden bizonnyal aranyérmes lenne. A szervezők nemcsak az ízléses teremdíszítéssel, a különleges fényeffektusokkal, a pazar svédasztalos vacsorával, a humoros tombola nyereményekkel, hanem az egész estés műsorral is lenyűgözték a vendégeket.

Először a távoli Írországba repítette el a nézőket Catherine Gallagher és csapata szteppshow-jával, majd a 100 Tagú Cigányzenekarból Suki András és társai húzták a talpalávalót. A pécsi Vivát Bacchus énekegyüttes tagjai nemcsak jópofa bordalaikkal, de humoros közbeszólásaikkal is mosolyt csaltak az arcokra. Még magyarosított kínai népdalt is hallhattunk tőlük.

A bálon a 100 Tagú Cigányzenekarból Suki András és társai is húzták a talpalávalót. Fotó: Veréb Simon
A bálon a 100 Tagú Cigányzenekarból Suki András és társai is húzták a talpalávalót
Fotó: Veréb Simon

Tóth Vera mágnesként hatott a bálozókra: amikor felcsendült első dala, üresen maradtak az asztalok. Jól esett egy kis mozgás, hiszen csak kevesen bírták ki, hogy ne szedjenek újra és újra a különleges ételektől roskadozó svédasztalról. Az est egyik legizgalmasabb programja a tombolasorsolás volt: a szerencsések exkluzív ajándékcsomagokat, taxiutalványt, sőt LCD televíziót is nyerhettek, valamint a már fent említett gurulós utcai kukát, tele pezsgővel. A tombola bevételét a társaság a „Szegedi Gyermekekért" Alapítványnak ajánlotta fel.

Olvasóink írták

 • 7. Mexi 2010. március 16. 21:53
  „Nakivagyok: igazat szoltál. Koll.szerz. módosítás. Aláírod, maradsz,ha nem,akkor mehetsz. Már meg is van a hacacáré ára. Még jó,hogy a "napköziben" csücsülőt elküldték, nem iár neki fizetés,mint -odafönn-,elég ezt az egy ártatlan báránykát (ittasan gázoló főmuftit)fizetni a dolgozóktól lefaragott pénzből. A szemétdíjat ugye azért megemelték rendesen. A dolgozók juttatása meg csökkent. Sokan vannak,akik nem a -dolgozók-táborába tartoznak. Itt egy kis önkormányzati állás egy jó fizetéssel. Ápr 11 - és ősz. Addig valahogy ki kell bírni.”
 • 6. egyszegedi 2010. március 16. 07:53
  „Csatlakozom az előző hozzászólókhoz. Ez aztán a válság!”
 • 5. qrumpli 2010. március 16. 04:35
  „Bőven kifizeti a lakosság ennek az árát.
  A szemétszállitásbol sokan jól járnak( na nemis a szállitók)
  Igaza volt a francia Lajosnak:" a pénznek nincs szaga"
  Eselleg ha valaki a körmükre nézne lenne csodállkozás.
  Ki kinek mennyit jattol.”
 • 4. majdénmegmondom 2010. március 15. 20:37
  „Aztán befolyt-e annyi jótékonyságra mint amennyibe az egész hacacáré került? Erről valahogy sosem tájékoztatnak.”
 • 3. Tapasztalt 2010. március 15. 18:34
  „Bár a közterületi problémákat is ilyen jól megoldanák...”
 • 2. Nakivagyok 2010. március 15. 18:30
  „Gratulálok a vezetőknek ehhez a "színvonalas" rendezvényhez, kár, hogy a rávalót a dolgozóktól veszik el. Megünnepelték saját magukat, hogy milyen frankón nyúlják le a cég és a dolgozók pénzét. Tényleg csak gratulálni tudok. Hajrá Feri és Gabi. Bár nem tudom mond -e az valamit, hogy BKV???”
 • 1. linda83 2010. március 15. 18:18
  „Amennyi szemétdíjat beszednek, nem is csoda ha telik ilyen színvonalas dáridóra az uraknak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejek hullottak március 15-én a múzeum előtt - videóval!

Lefejezték a hétfejű sárkányt a Móra Ferenc Múzeum előtt rendezett ünnepségen, kicsi huszárok lovagoltak, és fakarddal vívták újra az 1848-ban kitört forradalmat. Tovább olvasom