Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Jutalmat tűztek ki a csaló fejére

A Szegedi Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja alapján nyomozást folytat egy annavölgyi nő ügyében.
A Szegedi Rendőrkapitányság csalás vétség megalapozott gyanúja alapján nyomozást folytat egy annavölgyi nő ügyében. A 43 esztendős Nagyné Juhász Erzsébet Juliannát azzal gyanúsítják, hogy idén július és szeptember közötti időszakban Szeged több bevásárlóközpontjában több személlyel is hitelközvetítői megbízást kötött díj ellenében, ám a vállalt határidőre sem az igényelt hitelt, sem pedig a befizetett közvetítői díjat nem fizette vissza. A hitelközvetítői díj 107 ezer, illetőleg 137 ezer forint volt. A rendőrség eddigi adatai szerint a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó nő összesen kilenc alkalommal tévesztett meg hitelhez jutni vágyó személyeket, azonban elképzelhető, hogy tevékenységének további sértettjei is vannak.

Adat merült fel arra vonatkozólag is, hogy a gyanúsított, illetőleg szűkebb környezete ezen hitelközvetítői tevékenységét azóta is folytatja, további potenciális sértetteket károsítva meg ezáltal. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki információval rendelkezik Nagyné Juhász Erzsébet Julianna jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Tarjánvárosi Rendőrőrsén (Olajbányász tér 1.), vagy telefonon a 62/562-400-as szám 16-49-es mellékén, munkaidőn túl pedig hívja a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát.

Várják továbbá azon sértettek jelentkezését is, akiket a fenti módon károsítottak meg. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a gyanúsított felkutatását közvetlenül elősegítő személy részére – nevének titokban tartása mellett – 100 ezer forint jutalmat ajánlott fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gregor József érdemrendet kapott

Az 1956-os forradalom ötvenéves évfordulója alkalmából számos kitüntetést, elismerést adott át… Tovább olvasom