Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Kampányanyagokat loptak a Jobbiktól

Ismeretlen tettes vagy tettesek törtek be néhány nappal ezelőtt Herold Gábor tárolóhelyiségébe Szegeden. A tároló a MIÉP-Jobbik Harmadik Út Választási Szövetség szegedi országgyűlési képviselőjelöltjének Gogol utcai lakásához tartozik.
Ismeretlen tettes vagy tettesek törtek be néhány nappal ezelőtt Herold Gábor tárolóhelyiségébe Szegeden. A tároló a MIÉP-Jobbik Harmadik Út Választási Szövetség szegedi országgyűlési képviselőjelöltjének Gogol utcai lakásához tartozik. A betörők több száz, a szövetség kampányával kapcsolatos plakátot, szóróanyagot, névjegykártyát és kitűzőt vittek magukkal.

A Jobbik jelöltje úgy gondolja, hogy valakik így akarják eltántorítani politikai ambícióitól, hiszen a tárolóban tartott lezáratlan kerékpárjához és számítógépéhez nem nyúltak az elkövetők. A tetteseknek nem volt nehéz kideríteni, hogy hol lakom – magyarázta a jelölt –, ugyanis a postaládákba bedobott szóróanyagaimon rajta van a lakcímem. Herold Gábor elmondta: a szomszédos tároló ajtaját is megpróbálták felfeszíteni, de szerinte ez csak „a célirányos betörés elleplezésére szolgált."

A szegedi 2-es számú választókerületben induló politikus azért tartotta a kampányanyagokat a tárolóban, mert a fővárosi nyomdából érkezett kiadványok festékszagát nem tudta elviselni a lakásában. Herold Gábor feljelentést tett a rendőrségen ismeretlen tettes ellen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bakai az új civil elnök

Bakai Csaba (képünkön) személyében új elnököt választott a civil alapprogram regionális kollégiuma. Tovább olvasom