Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Kampánynyitó a siker reményében

Az MDF és az Együtt Szegedért Egyesület alternatívát kínál a szegedieknek – jelentette ki a párt alelnöke a demokrata fórum és a civil szervezet szegedi kampánynyitó gyűlésén.
Hingl László, Bakai Csaba, Mécs László és Ványai Éva a Belvárosi híd alatt. Fotó: Karnok Csaba
Szegeden az önkormányzati választásokon induló pártok és civil szervezetek közül elsőként a Magyar Demokrata Fórum (MDF) és az Együtt Szegedért Egyesület kezdte meg hivatalosan is a kampányát. A tegnap esti, a Belvárosi híd szegedi hídfőjénél megtartott rendezvényen mintegy négyszázan vettek részt, köztük az MDF alelnöke, Almássy Kornél, aki kijelentette: a Magyar Demokrata Fórum – folytatva az évekkel ezelőtt megkezdett politikáját – sikeres szereplésre számít.

Az MDF a civilekkel, az Együtt Szegedért Egyesülettel, valamint polgármesterjelöltjével, Ványai Évával meggyőző alternatívát kínál a szegedieknek – mondta Almássy. A párt alelnöke hangsúlyozta, reméli, a szegediek felismerik, hogy Ványai Éva jó, a legjobb választás volt, „abban bízok, hogy Szeged leendő polgármestere áll mellettem, előttetek. Hajrá Szeged, hajrá Éva!"

– Köszönöm a szegedieknek a bizalmat – jelentette ki rövid beszédében Ványai Éva. A polgármesterjelölt fontosnak tartotta megjegyezni, hogy a demokrata fórum a civilekkel közösen szeretne sikereket elérni és meghozni a szükséges változásokat. Ványai arra kérte a jelenlévőket, továbbra is, az utolsó pillanatig gyűjtsék a kopogtatócédulákat, mert azzal is bizonyítják támogatottságuk nagyságát.

Bakai Csaba, az Együtt Szegedért Egyesület elnöke arra hívta fel a figyelmet, hogy nem a jobboldal ellen, hanem egy valódi, sikeres jobboldal megteremtésének a reményében indulnak a választásokon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szabadtéri ráadása: Csoportterápia

A szabadtéri „levezető programjaként" szombaton este fél 9-től az újszegedi szabadtéri… Tovább olvasom