Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Kánikulai fürdőparty Mórahalmon

Ajándékeső hullott szombaton az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben – első idei fürdőpartynkra négyszáz előfizetőnket hívtuk meg. Rengeteg játékkal, hastánc- és ugróköteles bemutatóval, kapura rúgó versennyel vártuk vendégeinket.
A focivébé jegyében rendezett kapura rúgó versenyen nem volt könnyű a homokban célba találni. Fotó: Frank Yvette
Óriási sor állt szombaton délelőtt az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő újonnan kialakított bejáratánál: a Délmagyarország és a Délvilág idei első fürdőpartyjára jöttek vendégeink. A kánikulában többen egyből a medence felé vették útjukat, ám amint elkezdődött az Ezer Arc divat-
show-ja, már a színpad előtt tolongtak az emberek. A csinos manökenek nagy sikert arattak, persze a legnagyobb tapsot ezúttal is a fürdőruha- és bikinibemutató kapta. A divatbemutató után a Délmagyarország-szerencsekereket forgathatták meg azok, akiknek a belépéskor átadott sorsjegyét kihúztuk az üveggömbből. Több ajándékot vihetett haza Ördög Róbertné a családjával. A deszki asszony a Megyei Hirdető kiadványunk játékában is jeleskedett: papírból hajtogatott nyuszijáért ajándékcsomagot kapott. – A nagyszülők fizetik elő a Délmagyarországot, én a lapban szinte mindent elolvasok. Nagyon érdekel Szeged fejlődése, az építkezések, a beruházások.

Ördögék lapunkkal rendszeresen játszanak, tavaly is voltak a fürdőpartyn, méghozzá Csongrádon, Makón és Hódmezővásárhelyen is.
Délben megnyitottuk Csörög- sátrunkat, ahol javaslataikat, panaszaikat, észrevételeiket mondhatták el olvasóink. A foci-vb jegyében rendeztünk kapura rúgó versenyt. A versenyzőknek nem volt könnyű dolguk, hiszen az egyenetlen talajú homokpályán kellett célba rúgni a labdát. Meglepő módon a nők és gyerekek nagyobb arányban rezgették meg a hálót, a férfiak közül akadt, aki jó két méterrel a kapu mellé talált.

– Az a titka, hogy erősen és egyenesen, a kapu közepébe kell rúgni a labdát – árulta el a nyerő módszert Kabai Dominika, aki a gólért kulcstartóként is használható minilámpát kapott ajándékba. Hasonlóan nagy sikere volt a Cégregiszter-szókirakónak – a szóból minél több értelmes magyar szót kellett alkotni –, a legügyesebbek a deszki Zentai Andrásék voltak. – Csapatmunka volt, az egész család részt vett a játékban – mondta a férfi, amikor átadtunk neki az első helyezettnek járó ajándékcsomagot. A rekkenő hőségben kétszer lépett színpadra a mórahalmi ugróköteles csoport. A Nadah hastáncos lányai viszont hamar otthagyták a színpadot, hogy a közönség gyűrűjében, a füvön táncolják el a fátyoltáncot, a közönség pedig lelkesen fotózta őket. – Nagyon tetszik a rendezvény, örülünk, hogy eljöhettünk – foglalta össze egész napi élményeit az algyői Nemcsók Lajosné. – Sokat játszunk a Délmagyarországgal, s ez a strandparty igazán nagyszerű nyeremény volt.

A programok sora délután ismét csak ajándékesővel zárult. Aki nem tudott eljönni Mórahalomra, még pótolhatja a programot: fürdőpartynkat Hódmezővásárhelyen és Makón is megrendezzük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Fidesz titkolja megyei listáját

A Fidesz is eldöntötte, kiket indít a megyei önkormányzati választásokon, a listát azonban később… Tovább olvasom