Délmagyar logó

2019. 03. 26. kedd - Emánuel 6°C | 13°C Még több cikk.

Karácsony előtt jelenik meg második szakácskönyvünk

Szeged - December második hetében már kezünkbe is vehetjük a Délmagyarország és a Délvilág második szakácskönyvét, ugyanis néhány napja nyomdába küldtük a több mint kétszáz oldalas, fotókkal gazdagon illusztrált kötetet, amit már meg is lehet rendelni.
A tavalyi sikeren és olvasóink pozitív visszajelzésein felbuzdulva vágott neki szerkesztőségünk az ismétlésnek. Felhívásunkra a megyéből beérkezett, közel ezerötszáz recept közül szakácsaink kiválasztották a legjobbakat, melyek bekerülhettek impozáns kiadványunkba. A receptet beküldők pedig – a tavalyihoz hasonlóan – fotóval és névvel, társszerzőként szerepelnek a szakácskönyvben, melyből egy-egy tiszteletpéldánnyal köszönjük meg a játékunkban való részvételt.


Be kell vallanunk, minket is meglepett az a nagy érdeklődés és számos jókívánság, mellyel tavaly elhalmozták szerkesztőségünket olvasóink. Idei második kötetünkkel sem szeretnénk csalódást okozni, némi képzavarral élve még magasabbra emeltük a lécet. A receptek kiválasztásánál figyelembe vettük beküldőink gasztronómiai ízlését, ínycsiklandozó ételreceptekkel, fotós italajánlattal, még több kedvcsináló képpel fokoztuk a hangulatot.


Bátran állíthatjuk, hogy ez az exkluzív, elegáns, kemény fedeles kiadvány felveheti a versenyt az országos kiadású szakácskönyvek között. Természetesen nemcsak az esztétikus, ízléses megjelenésre törekedtünk, hanem a tartalmas belbecsre is: kizárólag szakácsaink által ellenőrzött és próbafőzött ételleírásokat közlünk.

Kívánjuk, hogy olyan szeretettel fogadják, és lepjék meg családjukat a kötet receptjei alapján elkészített ételekkel olvasóink, mint amilyen szeretettel és lelkesedéssel készítettük könyvünket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felállították Szeged karácsonyfáját

Szeged - Felállították a Klauzál téren a város idei karácsonyfáját a Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. munkatársai. A tizenkét méter magas lucfenyőt egy dorozsmai család ajánlotta fel, mert nem fért már el az udvarukban. Tovább olvasom