Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

Karambol és kigyulladt autók Szatymaznál - három halott

Szatymaz - Vasárnap este nyolc órakor két személygépkocsi ütközött frontálisan az 5-ös út szatymazi lejárójánál. Mindkét személygépkocsi kigyulladt, egy harmadik autó pedig beléjük csúszott - tájékoztatta a delmagyar.hu-t a rendőrség.
Három ember halt meg egy közlekedési balesetben vasárnap este a Csongrád megyei Szatymaznál. Két személyautó ütközött össze, az egyik kocsi sofőrje szabálytalanul előzött és gyorsan is hajtott - mondta a delmagyar.hu-nak Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

A baleset az 5-ös főúton, a szatymazi körforgalomtól egy kilométerre történt, vasárnap este nyolc órakor. Egy 28 éves fiatalember Kistelekről Szegedre tartott, amikor a körforgalom után - a záróvonal ellenére - előzni kezdett. Ekkor ütközött össze a szembejövő autóval, amiben egy 58 éves férfi és egy 60 éves nő utazott.

Frontális karambol Szatymaznál. Fotó: Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (galéria)

A fiatal férfi autója kettétört és kigyulladt, ő az üléssel együtt kirepült a járműből. A házaspár autója annyira összeroncsolódott, hogy mindketten beszorultak. Mindhárman meghaltak a helyszínen. A balesetet okozó férfi gyorsan, 120 kilométeres sebességgel hajtott.

Olvasóink írták

84 hozzászólás
 • 84. psicho 2008. július 01. 17:16
  „hozzászólás Prof_Elemér 2008.06.30 20:26
  Te droid nem én írtam , hogy műszaki hibás volt a kocsi . Azt csak idéztem olvasd már vissza.”
 • 83. SacaBaba 2008. június 30. 21:41
  „Aidát is hiába szidjátok, hogy ő tehet róla. Ha van lelkiismerete, akkor az úgyis gyötörni fogja érte élete végéig. Bár aki most haragból szidalmaz, az is érthető, mert így adja ki a fájdalmát. Közületek sem ítélek el senkit, bármit is mondtok, hiszen mindenkiből a keserűség beszél. Kiből így, kiből úgy. Még az is lehet, hogy így jobb mindenkinek. Kivéve a házaspárnak. Senki nem fogja tudni. Azt sem tudhatjátok, hogy mi járt a srác fejében, még akkor sem, ha ismertétek. Bármi lehet. A baj csak az, hogy hiába történnek ilyen szerencsétlenségek, nem tanulnak belőle az emberek az utakon. Mint mondjátok, azóta is száguldoznak ott az emberek, akik nem voltak ugyan ott, de a nyomokat még ma is láthatnák. Kicsit óvodás, de gyakran gondolok arra, milyen jó lenne, ha még mindig csak lovaskocsival járnánk, és olyan autókkal, amit csak 50-nel bírnak menni. :-) Tudom, hogy ez nem vigasz senkinek, de sajnos csak ez lehet az egyetlen megoldás már arra, hogy ne legyenek ilyenek. Mert nem tanulunk semmilyen esetből.
  Tanu! Jó, hogy írod, hogy nem is úgy volt, mert hogy kindent kitalálnak, stb. Nem tudom, hogy mit éltél át, lehet, hogy soha nem ülsz autóba, vagy nem tudom, de ha egyszer láttad, és elmondod, hogy nem is úgy volt, akkor miért nem mondod el, hogy volt, hogy mindenki tudja, és nem találgassanak? Vagy akkor ne is mondanál semmit. Nem akarlak bántani, el tudom képzelni, hogy ez egy rettenetes "élmény" volt, de vagy segíts akkor az embreknek, akik elvesztettek ott valakit, vagy ne is mond, hogy tudsz valamit. Mert lehet, hogy ezzel a félbeszéddel csak még nagyobb fájdalmat okozol. Bocsáss meg, ha bántva érzed magad, nem azért írom.
  Szatymazi csajszi, azt hiszem, hogy te írtad, hogy kivételesen a szeméttelepi úton mentetek le. Nem lett volna semmi baj, ha tovább mentek, elment volna mellettetek. Nem vele, hanem a kanyarral volt a baj. Remélem így érted, hogy mire gondolok.
  Azt hiszem, hogy most ideje abbahagynom, mert tudom, hogy belőlem is részben a múlt fájdalma beszél.”
 • 82. SacaBaba 2008. június 30. 20:29
  „Sajnálattal olvasom ezt a sok hozzászólást. Most, több mint egy héttel a baleset után jutottam oda, hogy el tudjam egyáltalán olvasni, hogy ki mit gondol. Nem sok értelme van ennek az egésznek, amit itt írogattok, mert másból sem áll az egész, mint hogy egymást rágalmazzátok. Tisztelet a kivételnek, akik nem ismerősök, hanem csak hozzászólók. Nekem több mint 2 éve halt meg a legjobb barátom a szembejövő hibája miatt. Végig szemvedett a korházig, ahol meghalt. Annyira beszorult, hogy mire kiszedték, addigra már menthetetlen volt. Ő "csak" egy barát volt, szóval ha az én fájdalmam ekkora, ennyi idő után, akkor el sem tudom képzelni, hogy milyen a közeli hozzátartozóknak. Én éppen a buszmegállóba készültem Szatymazról Balástyára. De nem a Postakocsihoz szoktam menni, mert ez közelebb van. Így hát most is ide indultam. Nem akarom tudni, milyen lett volna, ha már kint vagyok. Így is nagyon rossz volt. Csak a végét láttam, de a mai napig a szemem előtt van. Mivel csak szidkozódtok, ócsároljátok a másikat, azért még mindig nem derült ki teljesen, legalábbis számomra, hogy mi is volt valójában. Gondoltam arra is, hogy hátha sietett haza, mert egy szeretett családtagja rosszul lett, és az elvakultságtól sietett. Arra is gondoltam, hogy csak egy szórakozó kamasz, akinek mit sem számít semmi. Még most sem tudom, hogy mi volt az oka. De ő volt a hibás. Ez a lényeg. Van aki úgy gondolja, hogy kár, hogy meghalt, mert az lett volna a legnagyobb büntetés, ha élete végéig ezzel kell élni. Szerintem mindegy már, hogy törént, a lényeg, hogy meghaltak, és nem lehet már visszahozni őket, akár hogy is acsarkodnak néhányan. Arra kellene inkább figyelni, hogy akik most ezt az esetet átélték, vagy elvesztették benne szerettüket, még jobban odafigyeljenek, még ha eddig is nagyon figyeltek, hogy legalább velünk kevesebb legyen azoknak a száma, akik balesetet okozhatnak. Közlekedéses szempontból valamit csinálni kellene azzal a hellyel még, hiszen nem az ő keresztjeik lesznek itt az elsők. Mi mindig ott megyünk le Szatymazra, és ki, nem akarok még egyszer egy ilyenre kijönni, és más sem. Bár lehet, hogy bármit tesznek még oda, ha valaki nem figyel, úgyis kész a baj. (És ezt most általánosságban mondom.) Én a srácnak is azt kívánom, hogy nyugodjon békében, bárkinek is a felelőssége. Már úgysem válroztathatunk rajta. Rengetek erőt kívánok a családoknak, hogy tudjanak tovább élni ezután a fájdalom után, az áldozatoknak pedig azt kívánom, hogy békét leljenek odaát.”
 • 81. Prof_Elemér 2008. június 30. 20:26
  „psicho 75! 79!

  te aztán tényleg psziho vagy...ha te ennyire hülye vagy, miért írsz ide?

  Ha kiderült, hogy az autó műszaki hibás volt...Akkor az már elöbb is okozhatott valami féle balesetet...

  Nem hinném, hogy pont a műszaki hiba miatt okozta a balesetet....
  Egyébként is, hogy lett volna már műszak hiba miatt baleset, ha nem nézte meg, h a szembejövő sávban jön-e autó?Ha megnézte volna tuti túl élte volna...

  Egyébként is...ha túlélte volna a balesetett letartoztatták volna, mivel szabálytalankodott...
  na ennyi!!!!!”
 • 80. Aida 2008. június 30. 13:22
  „Na idefigyelj Lara, Edit vagy akárhogy hívod magad. Ne pont te beszélj nekem zaklatásról. Ti hívogattatok, ennyi erővel én jelenthetnélek fel titeket! Jah és ezúton szeretném közölni mindenkivel, hogy kurvára nem láttam semmit a balesetből. Mert ugye a tukorbol semmi nem látszott meg aztán pár kocsival előrébb voltunk! És ugye normális esetbe nem hátrafelé bámul az ember! Nem mintha bárkinek köze lenne hozzá. Meg aztán ha már kiderült, hogy műszaki hiba miatt történt akkor teljesen mindegy volt, hogy előtte velem volt vagy mással, akkor is meghibásodott volna a Ford! Szóval mostmár tényleg akadjatok le rólam. Erről ennyit!”
 • 79. psicho 2008. június 29. 11:35
  „Ti arra sem vagytok méltók , hogy válaszoljak!
  !a másik meg az hogy aida végignézte a balesetet aztán elhuzott...
  Na ezért fel lehet jelenteni mert ez rágalom!! (okos tojás)
  Én senkit nem fenyegetek a szellemem azt kísért akit akar :-)
  Ha kiderült a baleset oka akkor olvassátok vissza mit írtatok és gondolkodjatok el rajta , hogy kit lehetne feljelenteni!
  A fantáziátok miatt írogattok a lánynak és azért hibáztatjátok mert
  Zs..... volt a vétkes és kissé tompítani akarjátok a bűnét.
  A tény az , hogy szabálytalanul előzött és ezért meghalt két ártatlan ember!!!!!!!!!!
  Ezen nem lehet változtatni és kész!
  Ha a ti családotok ült volna a Skodában akkor is ennyire védenétek a Zs....t a 18 éves barátságotok miatt ? Az előzmények függetlenek, ha valaki szerelmi bánatos és véget akar vetni az életének akkor ne vigyen magával ártatlanokat . Szerintem a Skodásoknak nem volt szerelmi bánatuk és nem is akartak végetvetni az életüknek egy utánfutó krumplival!!!
  Na erröl csak ennyit.
  Jaaaaa és nem vagyok anoním van pi címem. De lehet , hogy te ezt nem is tudod ! Kis butus :-)
  Sziasztok és további kellemes napot nektek!”
 • 78. gasparics mária 2008. június 28. 16:08
  „TISZTELT PSICHO!
  Ha annyira szeretsz fenyegetözni akkor téged is fel lehet ezért jelenteni a lara barátnöm meg hagyd békén légyszives.ha ö küldött viszahivo smst akkor ondolom semi közöd hozzá hisz nem a te telodra ment!!!!!!a másik meg az hogy aida végignézte a balesetet aztán elhuzott talán te is vele voltál ezért vagy ennyire okos am
  ugy a te családod fenyitsed ok!!!!!!!!!!!!!!
  az ördögröl is leszlhatsz..............a neved már nem mered kiirni te ennyire vagy fer ember................”
 • 77. Brumee 2008. június 28. 08:33
  „Re Lara! Valószinű a kormánymű is meghibásodott, azért lépte át a záróvonalat.”
 • 76. LARA 2008. június 27. 19:53
  „Kedves Psicho! Ma tudtam meg az igazságot! A barátom akit hibáztat mindenki egy müszaki hiba miatt halt meg már befejezte az elözést kilengett az autó hátsó farra megpördült az utón és így következett be a tragédia! Annyira véditek azt az átkozott nőt inkább ne küldjön sms-t nekem mert feljelentem zaklatásért gyászoljon és fogja be a szájját! Ördögröl száljatok le nekem 12-éve barátom ne akarj fenyegetésért magadnak gondot mert ez annak számít nézzetek magatokba és gondolkodjatok! Részvétem az idös házaspár családjának gyász van a mi szívünkben is! ÜDVÖZLETTEL LARA”
 • 75. psicho 2008. június 26. 19:01
  „Kimaradt:
  Ha az én családommal történna valami hasonló........
  a többi ke van írva”
 • 74. psicho 2008. június 26. 18:53
  „Ennyi sok idiótát !!!
  Én a 28 éves barátja vagyok!!!!
  Ki a szaart érdekel?????? Nap nap után arra járok ,azon az úton közlekedik a családom és nagyon sok idióta barom van az utakon.
  nló és a vétkes nem maradna ott a korházban csinálnám ki !!!
  A vétkes barátainak üzenem : én is ismertem a vétkest és ha ti is akkor tudnátok , hogy milyen ember volt ,jógyerek meg minden de ki hívott kit???
  Ő dobálta a cigány sms-t(az sms feladója visszahívást kér) a lányra nem bírt belenyugodni, hogy a hereségnek vége ennyi!!!! Nem maradt kit levenni pénzel!
  Ördög te meg gondold át mikez írogatsz!! Nehogy én kísértselek téged!!
  Lara nem a szerelembe hanem a faszságába halt bele !!
  Na erről csak annyit!!!”
 • 73. SSS 2008. június 25. 20:02
  „Fölöslegesen vitatkozik mindenki mert a baleset körülményei nem tisztázottak és mára már kiderült egy-két dolog amit ´elfelejtettek´ megirni és úgy néz ki hogy a srác is csak szerencsétlen áldozat, ugyanis kiderült hogy volt egy másik szereplője is a történetnek aki miatt ki kellett vágnia a srácnak mert ha nem vág ki akkor is baleset van csak pechjére szembe is jöttek. Tehát jó lenne ha nem vitatkoznátok olyanon aminek nem is tudjátok a részleteit.”
 • 72. Prof_Elemér 2008. június 25. 19:19
  „70!

  Még mindig nem fogtad fel, mit írtam?Komolyan nem értetted meg?Kérlek menj el a logopédushoz...Vagy netán fogyatékos vagy?
  Ha tényleg nem értetted meg, mit írtam, akkor ne írj komentárt!Ezzel az értetlenséggel fel tudnak ám idegesíteni...”
 • 71. buuu 2008. június 25. 19:09
  „Ennyi hülyét...”
 • 70. zoltanz 2008. június 25. 11:50
  „60!
  El kell ismernem, kinőttetek a műanyag dömperből, de felügyelet nélkül ne játszatok papás-mamást, mert ahhoz még nagyon éretlenek vagytok. Jogosítvánnyal a zsebetekben eszetekbe ne jusson járművet vezetni, mert még gyerekek vagytok gyakorlat nélkül, s ha már a dömperbe nem fértek bele, rollerozzatok egy kicsit.”
 • 69. Sunshine 2008. június 25. 09:57
  „Nagyon sajnálom az idős házaspárt, őszinte részvétem a családnak.
  Tudom milyen az, amikor egy vétlen ember meghal. 5 évvel ezelőtt én is átéltem hasonlót, amikor az apósomat egy 30 éves férfi vitte a haálba, amikor kipróbálta új BMW-jét, és szerencsétlenségre az előzéskor szembekerült az apósommal! Ott is hárman haltak, a vétkes férfi, az apósom és annak egy 3 családos barátja. Szóval sajnálom a fiút, mert még élhetett volna ha..., de a másik 2 ember családját teljes szívemből, mert ők vétlenek és ártatlanok voltak!!!
  RIP”
 • 68. LARA 2008. június 24. 22:52
  „AIDA! Tegnap voltunk a családnál tudod mien rossz volt emlékek minden felöl a zokogó testvérek a kiborult apa a reménykedő anya hogy a gyermeke haza megy! Átélni ezeket a dolgokat tudod mien? Szerintem nem!!! Bánat magány rossz indulatú megjegyzések a másik család hogy szenved te szerinted? Mert biztos bele roppantak ők is a tragédiába idős házaspár-felnőtt gyerekek -unokák nekik hogy magyaráznád meg hogy utánnad ment? Ne sajnáltasd magad és ne játszd a MÁRTÍRT hidd el nem áll jól magad hibáztasd ne mást nem hívtad volna magad után még most is látnám mosolyát aranyos két szemét a megértő szavakat!!! MOST BOLDOG VAGY????”
 • 67. Ördögh Róbert 2008. június 24. 22:31
  „KEDVES AIDA!

  Hiába mondod az hogy nem miattad volt pedig tuti hogy te vagy a hibás meg a negy barátod. Én nagyon jól ismertem és tudom soha nem lett volna ilyesmire képes de te HÜLYITETTED. NEM KÍVÁNOK NEKED MEG A BARÁTODNAK SE KÜLÖMBET MINT AHOGY Ő JÁRT.
  REMÉLEM HOGY KISÉRTENI FOG ÖRÖKKÉ HOGY SOHA NE LEGYEN EGY NYUGODT PILLANATOD. DE HA NEM Ő MAJD AKKOR A BARÁTAI FOGNAK. RÉSZ VÉTEM A HOZZÁTARTOZOINAK!

  Ö. ROBI”
 • 66. LARA 2008. június 24. 22:16
  „Kedves Aida! Látod mit tettél nem a barátomat kellene hibáztatni hanem téged amikor vasárnap felhívtad hogy menjen utánad amikor Te a gyerekkori barátjával félreléptél! A mindennapjaimba itt volt velem 18-éves barátság áll a hátunk mögött szerinted ÉN mit érzek amikor a legjobb barátomat vesztettem el! Tegnap az édesanyja is megmondta BELEHALT A SZERELEMBE de te ezt kihasználva egy fenékkel akartál megülni két lovat! Óvval intettem tőled hisz te nem érdemelted meg hogy szeressen írd csak le mit tettél!!! A barátom hibát követett el hogy gyorsan ment de a szerelme után sietett aki a másik autóba ült a gyermekkori baráttal így volt aida-alias KINGA engem halála elött 2órával hívott ÉN mit érzek?? Ne sajnáltasd magad mert csak megvetést érdemelsz mért nem hagytál neki békét mindig adtál neki újjabb reményt ezt érted el!!!”
 • 65. LARA 2008. június 24. 22:16
  „Kedves Aida! Látod mit tettél nem a barátomat kellene hibáztatni hanem téged amikor vasárnap felhívtad hogy menjen utánad amikor Te a gyerekkori barátjával félreléptél! A mindennapjaimba itt volt velem 18-éves barátság áll a hátunk mögött szerinted ÉN mit érzek amikor a legjobb barátomat vesztettem el! Tegnap az édesanyja is megmondta BELEHALT A SZERELEMBE de te ezt kihasználva egy fenékkel akartál megülni két lovat! Óvval intettem tőled hisz te nem érdemelted meg hogy szeressen írd csak le mit tettél!!! A barátom hibát követett el hogy gyorsan ment de a szerelme után sietett aki a másik autóba ült a gyermekkori baráttal így volt aida-alias KINGA engem halála elött 2órával hívott ÉN mit érzek?? Ne sajnáltasd magad mert csak megvetést érdemelsz mért nem hagytál neki békét mindig adtál neki újjabb reményt ezt érted el!!!”
84 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drótszamárbarát munkahelyek

Szeged - Egymást érik a kerékpárosakciók, amelyek arra hivatottak, hogy elérjék: minél többen pattanjunk nyeregbe, és válasszuk a környezetbarát bicikliket. Tovább olvasom