Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Karókkal védenek valamit a Dankó Pista utcában

Több olvasónk is jelezte, egyikük pedig egy eléggé dühös levelet is írt arról, hogy nem tud parkolni a Rom utca és a Dankó Pista utca kereszteződésében, mert valaki lezárt egy területet, ahol egyébként eddig autók álltak.
Azt írta, hogy az utcák sarkán álló egyik ház melletti részt vették körbe fakarókkal, amelyekre szalagot is tettek.
Lapunk munkatársa is kiment a Dankó Pista utcába, ahol kiderült, hogy a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. munkatársai verték le a karókat és húzták ki a szalagot, mert – a kirakott papírlapok szerint – felújítják a zöldterületet az elkerített részen.
Fotó: Frank Yvette
Fotó: Frank Yvette
Fásítás vagy füvesítés nyomait egyelőre nem látni, ezért megkérdeztük Makrai Lászlót, a környezetgazdálkodás ügyvezető igazgatóját, hogy a karózás általános gyakorlat lesz-e a jövőben, illetve azt, hogy milyen növényeket telepítenek az említett területre, valamint hogy a munka után kiveszik-e az oszlopokat. Lapzártánkig nem érkezett válasz, azonban ha kiderül, mi a terve a városi cégnek a területtel, megírjuk.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elítélték a kubai fiatalra támadó börtönőröket

Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Járásbíróság kedden azt a két börtönőrt, akik megvertek egy fiatal lányt és egy kubai származású férfit még 2015-ben Szegeden. Tovább olvasom