Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Karót hagytak, nem virágot

Szeged - Minta játszótér a Vedres utcai: uniós követelménynek megfelelő játékok, biztonság – ki kívánna többet. Ezért nehéz kitalálni, hogy a környezetgazdák miért hagyták ott a bokornyesés után az égre meredő szárakat.
Egy óvatlan mozdulat, és beleszédül valamelyik kisgyerek. Az ovisokat már nem engedik ki a térre az óvónők, hallottuk a szülőktől. Ötleteltek: a levágott gallyakkal körbe kellett volna rakni a hegyes karókat. Legalább azok sem félredobva hevertek volna napokig a téren.

Fotó: Karnok Csaba
Fotó: Karnok Csaba

Olvasóink írták

 • 5. gróf 2009. március 02. 07:56
  „Már megint nincs rajta sapka!”
 • 4. kutyafül 2009. február 28. 10:46
  „Kedves Gróf!
  A pad sarka azért elég nehezen nyársal fel valakit.”
 • 3. gróf 2009. február 27. 07:43
  „Egy ilyen sövényt 20 cm-re kellene visszavágni, de itt a játszótéren balesetveszély miatt magasabbra hagyták, mert kisebb a balesetveszély így. Ez pont annyira balesetveszélyes mint a pad sarka, vagy a mászóka magassága...
  Nem kellett volna olyan sövényt ültetni, ami 2-3 évente metszést igényel...ha meg nincs, az a baj. A Hortobágyra kell a gyerekeket játszani vinni, ott nem esnek bele semmibe és nem esnek le, nem kemény a beton...stb.”
 • 2. kutyafül 2009. február 26. 23:02
  „Kedves StatusQuo!
  Ahogy én értelmezem, s a képen látom, a bokrok megnyesett ágai merednek az égnek, melyek a földben gyökereznek. Nem a levágott darabokról van szó.
  Így nagyon veszélyes, az biztos.”
 • 1. StatusQuo 2009. február 26. 20:00
  „A kedves szülőknek estükbe se jut hogy el lehet vinni? Szétröhögöm az agyam és még ötletelnek...Ez kérem vicc”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sanghaj még nem testvérváros

Szeged - 2008 februárjában a Szeged–Sanghaj testvérvárosi kapcsolatok létrejötte reményében kínai delegációt fogadott a szegedi városháza. Tovább olvasom