Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

KDNP: a Gomba kiesésével csak a zsúfolt Anna-fürdő marad

Szeged - Lemondanak a szegedi közgyűlés bizottságaiban betöltött elnöki és alelnöki posztjukról a fideszes és KDNP-s képviselők, ha a közgyűlés lemondatja Kohári Nándort. A KDNP aggódik: ha a Gomba magánkézbe kerül, akkor már csak az Anna-fürdőt vehetik igénybe a szegediek.
Aggódik a szegedi KDNP azok miatt, akik beutalóval veszik igénybe a gyógyvizes szolgáltatásokat a Szegeden. Juhász Gyula önkormányzati képviselő és Haág Zalán frakcióvezető-helyettes kipróbálta: bejelentkeztek kedden az Anna-fürdőbe, és csak január közepére kaptak időpontot. Szerintük ha a Gomba „kiesik", akkor még rosszabb lesz a helyzet. Közölték: nincs garancia arra, hogy a Gomba magánkézbe kerülése után is igénybe vehetik azt beutalóval a szegediek. Így csak a már most is zsúfolt Anna marad.

A képviselők ezen kívül bejelentették: amennyiben az MSZP-s közgyűlési többség visszahívja Kohári Nándort (Fidesz) az ifjúsági és sportbizottság elnöki posztjáról, a KDNP-s és fideszes bizottsági elnökök és alelnökök tiltakozásul lemondanak elnöki és alelnöki tisztségükről.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a szerdai Délmagyarországban és Délvilágban!

Olvasóink írták

  • 3. csanyiv 2007. december 04. 23:51
    „A KDNP-nek meg nem kéne hülyeséget beszélnie. A Gomba nem magánkézbe kerül, hanem lebontásra. Ami a helyén épül, annak meg több, mint a felét az útálatos magánkéz fogja hozni. Persze ettől még lehet hőbörögni - azért régebben az államosítás ellen volt szokás! -, csak bele kéne szőni némi valóságtartalmat is. Úgy jobban eladható...”
  • 2. csonakos 2007. december 04. 20:31
    „Azért hazudni nem kell! A Forrásban is lehet gyógykezeltetnie magát annak aki nem akar az Annába Menni! Nincsenek kaotikus állapotok az Annában! Én most járok oda. Jó ha tízen-tizenketten vagyunk a gyógytornán és úszni is lehet két torna közt!”
  • 1. Lappland 2007. december 04. 19:46
    „A Gombát botka és csürhéje már átjátszotta leisztingerék kezébe.Az Anna-fürdő gyógyászati részén már így is kaotikus állapotok vannak.Nem az ott dolgozók tehetnek erről,hanem a "dicsőséges" szegedi és országos egészségpolitika.Az Anna-fürdőt a gyógyászat tartja fenn,egyébként már rég anyagi csődbe ment volna-vagy ez is leisztingerék kezébe.Az ellenzéki képviselők ne mondjanak le semmilyen funkcióról,hanem ha már megválasztották őket a szavazóik,harcoljanak a komcsikkal szemben.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két év börtön a rendőrökkel dulakodó ittas szegedi sofőrnek

Szeged - Megpróbálta megvesztegetni az intézkedő rendőröket, majd dulakodott velük az a járművét… Tovább olvasom