Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Kedvezmények a volt SZTE-hallgatóknak

Szeged – A Szegedi Tudományegyetem végzett hallgatói számára számos lehetőséget kínál az Alma Mater Tagsági Kártya, amelyet most már díjmentesen lehet igényelni.
A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) Alma Mater szervezet az értékközvetítés és közösségtudat erősítése céljából folyamatos információcserét és szolgáltatásnyújtást biztosít az egyetem végzett hallgatói számára. A kedvezményrendszer életre hívásának célja, hogy az Alma Mater-tagok továbbra is aktív kapcsolatban maradjanak korábbi képző intézményükkel, és a hozzá közel álló egyetemi egységekkel.

A most útjára induló tagsági kártya révén minden, az SZTE-n végzett öregdiák számos kulturális, sportolási vagy akár más kedvezményt vehet igénybe, és több olyan lehetőség is rendelkezésükre áll majd, amelyet eddig csak az egyetem jelenlegi hallgatói számára volt biztosított, sok mindenben a diákigazolványhoz hasonlóan.

A kártya tulajdonosai általában a mindenkori diákkedvezményeket vehetik igénybe az SZTE Ajándék-, illetve Jegyzetboltban, a JATE Klubban, az SZTE Sport-, illetve Teniszközpontban, valamint a Füvészkertben. A kártya felmutatója a Károlyi Kollégiumban vendégszobát vehet igénybe 2500 forint+áfa+idegenforgalmi adó összegért. A városlakók számára eddig sok szempontból zárt Egyetemi Könyvtár szintén rengeteg szolgáltatása elérhető a tagsági kártya tulajdonosainak, így helyben olvasás, kölcsönzés, fénymásolás és a közös terekben található számítógépek használata.

A tagsági kártyát az Alma Mater honlapon ingyenesen lehet igényelni; az általa elérhető szolgáltatások és kedvezmények folyamatosan bővülnek.

Olvasóink írták

  • 3. Zotty 2011. március 01. 21:19
    „Ez egy jó ötlet. Igénylem is a kártyát.”
  • 2. CheshireCat 2011. március 01. 16:44
    „A könyvtár résznek örülök a legjobban!”
  • 1. Pandora 2011. március 01. 12:30
    „ez egy igazán jó hír!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gazdanap és belvízhelyzet

Hódmezővásárhely - Az Új Széchenyi-terv, valamint a mezőgazdasági támogatások aktualitásai mellett a… Tovább olvasom