Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Kedvezmények lapunk hűséges olvasóinak

A Csomiép által üzemeltetett vásárhelyi Atlantisz fürdőszobaszalonban minden termékre – kivéve az egyébként is éppen akciósokat – ötszázalékos kedvezményt adnak a lapunk hűségkártyaprogramjában részt vevő olvasóknak. A szegedi Kalmár Motor Kft.-nél pedig munkadíjmentes olajcsere várja a kártya felmutatóit.
A kezdetektől részt vesz lapunk hűségkártyaprogramjában a Csomiép által működtetett, Vásárhelyen, a Hódi Pál utca 1. szám alatt található Atlantisz fürdőszobaszalon.

– Minden nálunk kapható termékre ötszázalékos kedvezményt adunk a hűségkártya-tulajdonosoknak – árulta el Sándor Klára üzletvezető. – Ez alól csak az éppen akciós portékák képeznek kivételt. Jó ötletnek tartjuk, és a forgalmunkon is megéreztük ezt az akciót, hiszen eleinte minden tíz vevőből egy-kettő igénybe vette ezt a szolgáltatást, de manapság is hetente legalább kettő él a lehetőséggel. Ez az üzletnek és a vásárlóknak is megéri, a kártya emblémáját – a többi mellett – feltüntettük a bejáratnál, vagyis már belépés előtt tudják az emberek, nálunk így is pénzt takaríthatnak meg.

A termékek skálája széles, amire eddig „beváltották" az ötszázalékos kedvezményt: kád, csempe, csemperagasztó, fugázó, szinte komplett felújításokhoz vették igénybe a hűségkártyát legelkötelezettebb olvasóink. De a fürdőköpenytől a köntösön keresztül a különböző kiegészítőkig minden kapható az Atlantisz fürdőszobaszalonban, amire egy ilyen helyiségben szükségünk lehet.

Többnyire lakásfelújításhoz szükséges termékeket vásároltak kártyával olvasóink az Atlantisznál. Fotó: Tésik Attila
Többnyire lakásfelújításhoz szükséges termékeket vásároltak kártyával olvasóink az Atlantisznál. Fotó: Tésik Attila

– Nem bántuk meg, hogy csatlakoztunk a hűségkártyaprogramhoz, mert növekedett a forgalmunk, sokan tértek be hozzánk, és a kedvezmény miatt esetleg több terméket vásároltak meg az eredetileg tervezettnél – összegzett Sándor Klára.

Vásárhelyről Szeged felé tartva, az Algyői út 38. szám alatt várja már a négy keréken érkezőket is a Kalmár Motor Kft. Az eddig motorkerékpárok és csónakmotorok eladásával, szervizelésével foglalkozó, nagy múltra visszatekintő vállalkozás kibővítette profilját: megnyitotta autós gyorsszerviz szolgáltatásait. Lapunk hűségkártyáját felmutató ügyfelek kérhetik a munkadíjmentes olajcserét. Ha pedig autós Motul olajat vásárolnak, egy németországi wellnesshétvégét nyerhetnek.

– Olajcsere, benzin- és dízelmotorokhoz soron kívüli zöldkártya, gumicsere, klímafeltöltés, műszaki vizsgára felkészítés. Ezekkel a szolgáltatásokkal várjuk az autósokat – mondta Kalmár József, a Kalmár Motor Kft. tulajdonosa.

Hűségkártyával a KAlmár Motor Kft-nél nem kell munkadíjat fizetni olajcserénél. Fotó: Miskolczi Róbert
Hűségkártyával a KAlmár Motor Kft-nél nem kell munkadíjat fizetni olajcserénél. Fotó: Miskolczi Róbert

Az üzlet a kiváló minőségű Motul kenőanyagok dél-magyarországi forgalmazója. Ez a prémium olaj a legismertebb a versenysportokban, jó minőségű, és egyedülállóan széles a termékkínálata. A szervizben Veres Imre is ezt a terméket használja.

– A vállalkozás egyedülálló szolgáltatása, hogy a szerviz galériájában, egy kávé mellett várhatják meg, illetve követhetik figyelemmel az ügyfelek a szervizmunkálatokat. A szolgáltatásokra telefonon is be lehet jelentkezni a 62/466-176-os vagy a 30/943-9776-os számon, vagy személyesen a Yamaha márkakereskedés udvarában – tudtuk meg Kalmár Józseftől.

Kinek jár a hűségkártya?

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük jelezze, küldjük; ha megkapta, de elvesztette, vagy megsérült, azt is évente egyszer ingyenesen pótoljuk. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata (az olvasók kérésére most már településenkénti bontásban is) megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinunkban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lejtényi, Kiss és Tóth 1956-os barátsága

Szeged - November elején az 1956-os forradalom leverésére, és az azt követő megtorlás áldozataira is… Tovább olvasom