Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Keressük az 2006-os év legszebb babáját!

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén is meghirdetjük Az év babája választást, a Délmagyarország és a Délvilág babaszépségversenyét. Kedves családi ünnepre készülünk olvasóinkkal ismét, fotózunk, játszunk, gyönyörködünk, szavazunk, díjazunk. November 6-án kezdünk.
Várakoznak a 2005-ös sztárfotózásra Kisteleken. Fotó: Gyenes Kálmán
Minden várakozást felülmúló érdeklődés mellett rendeztük meg egy évvel ezelőtt lapunk babaszépségversenyét – több mint 1500-an jelentkeztek fotózásainkra. Az itt készült kis portréfotókat aztán egy igen kedves, színes albumban jelentettük meg, újságjaink mellékleteként. Amivel csak tovább fokoztuk az érdeklődést, hiszen olvasóink ennek alapján adhatták le szavazataikat a legaranyosabb csöppségekre – 16 ezer szavazatot gyűjtöttünk be.

Tessék választani!

Az év babája a 22 hónapos szegedi kislány, Kotormán Kata lett. Ő nyerte a fődíjat, a százezer forintos vásárlási utalványt. Rajta kívül mindhárom kategóriában díjaztuk az első három helyezettet.

Ki ül a babazsákban?

A legkisebb babákat a fotózásnál most is a tavaly már jól bevált babzsákkal fogadjuk, melyről annyit érdemes tudni, hogy bármilyen formát képes felvenni, így ülni, feküdni, hemperegni egyaránt kényelmesen és biztonságosan lehet rajta.

Másik népszerű játékunknál, az általános iskolai diákok legjobbjait megmozgató Szín 5-ösnél sem fukarkodunk a felsőfokú jelzőkkel, a kicsik azonban mindent visznek. Az év babája játékos versenyünk ugyanis tényleg a legkisebb embercsodákat, a szüleik, nagyszüleik karjaiban ringatózó picurokat, az első sikeres lépéseiken már „átesett" huncutkákat, és a már minden pajkosságra képes gézengúzokat mutatjuk meg büszkén a Délmagyaroszág és a Délvilág 180 ezres olvasótáborának.

Tavaly már láthattuk: nincs recept a gyermekszépségre, minden csöppség egy bájos kis egyéniség – ki egy mosollyal, ki egy grimasszal, ki egy legörbülő ajakkal vett le bennünket, felnőtteket a lábunkról. És ez garantáltan így lesz most is! Mint ahogy megjelenik róluk színes fotóalbumunk is, melyből ismét olvasóink választhatnak, három kategóriában.

Szavazás, díjazás

Mindhárom kategóriában az első három legtöbb szavazatot elérő babát díjazzuk. Abszolút győztest is hirdetünk, az a csöppség lesz az év babája, aki az első három kategóriagyőztes közül a legtöbb szavazatot kapja. Voksolni majd a babaalbumból kivágott szavazólappal lehet.

Regisztráció a fotózási helyszíneken

Figyelem! Előzetes jelentkezés nincs, a regisztráció a fotózások helyszínén történik, ezért a felhívásainkból kivágható nevezési szelvényt ne felejtsék el magukkal hozni. Természetes feltételnek tartjuk, hogy a jelentkezők családjában – a szülők vagy nagyszülők valamelyikének – legyen érvényes Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése. Ha még nincs, nem probléma, a fotózási helyszíneken is elő lehet fizetni lapjainkra.

A nagy találkozás

Az év babája verseny a mai felhívásunkkal veszi kezdetét, érdemes a tudnivalókat figyelmesen elolvasni. A családi elhatározás után a legfontosabb tennivaló kiválasztani a legalkalmasabb fotózási időpontot és helyszínt a felhívásunkban jelzett lehetőségek közül. Ezek az alkalmak lesznek a mi nagy találkozásaink, amikor fotóriportereink gondoskodnak arról, hogy a kicsikről egységesen szép, színes képek készüljenek. Ekkor kell leadni a felhívásainkban található nevezési szelvényt is. A fotózások kapcsán képes riportokban számolunk be olvasóinknak a nagy eseményekről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késnek a költözések

Az ügyészséghez került már hónapokkal ezelőtt két patinás szegedi műemlék épület – azóta is… Tovább olvasom