Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Készül a Délmagyarország babaalbuma

Készül már a Délmagyarország és a Délvilág babamagazinja, melybe Az év babája 2006 versenybe benevezett csöppségek fotóit gyűjtöttük össze. Az 1180 bájos arcocskát tartalmazó albumot december 6-i újságjainkhoz adjuk majd ajándékba.
Ahogy a tavalyi évben, idén is a Mikulás hozza a Délmagyarország és a Délvilág legbájosabb mellékletét, Az év babája 2006 babaalbumot. December 6-án minden Délmagyarországban és Délvilágban ott lapul majd az 1180 színes fotót tartalmazó, tűzött kiadvány, melyben azoknak a csöppségeknek a fotói szerepelnek, akiket szüleik beneveztek babaszépségversenyünkre.

Babamagazinunk címlapjára ismét könnyű volt bájos arcocskákat találnunk DM/DV montázs
A kicsik három korosztályban versenyeznek: 9 hónapos korig a picur, 9 és 18 hónapos kor között a huncutka, 18 és 36 hónapos kor között pedig a gézengúz kategóriában. Mindhárom korcsoportban az első három helyezettet díjazzuk majd egy-egy PegPerego akkumulátoros kismotorral, a fődíjat, az Apátfalvi Takarékszövetkezet százezer forintos takarékbetétkönyvét, valamint Az év babája címet pedig az abszolút győztes nyeri el.

A csöppségekre csak a babamagazinban elhelyezett szavazószelvényen lehet majd voksolni, és csak azt a szelvényt fogadjuk el érvényesnek, amelyen mindhárom kategóriából megjelöltek egy gyereket. Ez azért fontos, hogy a szülők és rokonok ne csak saját szerettükre adjanak le szavazatokat, és mindenkinek egyforma esélye legyen.

A szavazatokat december 15-éig várjuk majd, hogy még karácsony előtt kiderüljön: ki lesz Az év babája, ajándékaink pedig már a győztesek fája alá kerülhessenek. A szavazók között tíz darab Délmagyarország-ajándékcsomagot sorsolunk ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ugrik a sofőrök korkedvezménye

A kormány azt tervezi, hogy megvonná a buszsofőrök korkedvezményes nyugdíjazását is. A szakmában… Tovább olvasom