Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Készüljön, lezárják a Mikszáth Kálmán utcát

A következő két hétvégén változik a tömegközlekedési rend, a nagykörutat pedig jobb lesz elkerülni.
Az 5-ös főút felújítási munkálataihoz kapcsolódóan július 14-15-én, illetve július 21-22-én lezárják a Mikszáth Kálmán utcát az útcsatlakozás aszfaltozása miatt. A lezárással egy időben a Szegedi Vízmű Zrt. szintén felújítási munkákat végez a Mikszáth Kálmán utcában, amely független a Mars téri útfelújítási munkálatoktól - tudatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az eredetileg a Tisza Lajos körútról a Mikszáth Kálmán utcába kanyarodó autóbuszjáratok terelőútvonala a Kossuth Lajos sugárút – Török utca – Mérey utca lesz. A Károlyi és Mikszáth Kálmán utcákon közlekedő tömegközlekedési járművek a Széchenyi tér - Kossuth Lajos sugárút – Török utca – Mérey utca vonalon fognak haladni. A Mérey utcában ideiglenes autóbuszmegálló üzemel majd.

Július 23-tól előreláthatólag szeptember végéig a nagykörúton zajlanak felújítási munkálatok: a nagykörút - Kossuth Lajos sugárút csomópont és a nagykörút - Gutenberg utca – Bakay utca csomópont, valamint a nagykörút – Rigó utca – Gogol utca csomópont és a nagykörút – Kálvária sugárút csomópont között nem közlekedhetnek az autósok. A lezárt munkaterületre az építési forgalmon kívül csak a lakó – és áruszállító célforgalom, illetve a tömegközlekedési járművek hajthatnak be.

A szakaszhatárokon lévő jelzőlámpákon kívül a többi jelzőlámpa sárga villogó üzemmódra lesz átkapcsolva.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lámpa mögött próbálta elrejteni a kábítószert a BMW-s Röszkénél

Hétmillió forint értékű marihuánagyanús anyagot találtak az autó lökhárító lámpája alatt. Tovább olvasom