Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Két Attilával versenyez Csonka Pici Szombat esti lázban

Szeged - Gőzerővel próbál a Szombat esti láz hétvégi szuperdöntőjére Czene Attila és Csonka András. A szegedi olimpikont és a szegedi kötődésű (nővére ma is itt él a városban) színész-műsorvezetőt kérdeztük próba közben az esélyeikről.

Két Attilával szemben kell felvennie szombaton a tánccipőt Csonka Andrásnak az RTL Klub Szombat esti láz című produkciójának szuperdöntőjében. A parkett ördöge 2008 címért a három széria győztes párosai, a szegedi úszóolimpikon Czene Attila és párja Bánhidi Petra, a Csonka András–Keleti Andrea kettős, és a legfrissebb bajnok, Katus Attila–Molnár Andrea duó mérkőzik meg.

– Kicsit kijöttünk a gyakorlatból, de a rutin azért megmaradt. A döntőre napi 3,5-4 órát gyakorolunk Petrával – beszéltünk tegnap két próba között Czene Attilával. A páros előbb karácsonyi zenére angolkeringőt és szambát táncol, majd egy közös produkcióban bécsi keringőznek a színpadon. Czene Attiláék két éve már megmérkőztek a táncműsor második részét megnyerő Csonka–Keleti párossal, de a nézők szavazatai alapján alulmaradtak velük szemben.

– Most már két sportoló, ráadásul két Attila szorongatja majd Andrást. Katus Attila lendületben van, rajongótáboruk a legfrissebb, amely ilyen rövid idő alatt nem fog elpártolni tőlük. Ez fontos a végkimenetelnél, hiszen ezúttal már nem a zsűri, hanem a közönség kezében van a sorsunk. Petrával már voltunk első és második helyezettek, meglátjuk, mit hoz a szombati döntő – latolgatta az esélyeket Czene Attila.

Az első széria győztesei: Czene Attila és Bánhidi Petra
Az első széria győztesei: Czene Attila és Bánhidi Petra

– Éppen próbálunk – mondta tegnap délelőtt 11-kor Csonka András, amikor először kerestük telefonon. Azt kérte, hogy később hívjuk. Délután a színész-műsorvezető már hallhatóan szaporábban szedte a levegőt.

– Két hete tanuljuk a koreográfiát, de nem a győzelem a legfontosabb számunkra. A slow-foxszal és a jive-val olyan hangulatot szeretnénk megidézni a színpadra, ahogy azt két éve tettük. Bár Keleti Andreával gyakran lépünk fel különböző rendezvényeken, nehéz volt hirtelen ötödik sebességbe váltanunk. A bécsi keringőre még nem is sikerült gyakorolnunk – magyarázta szuszogva Csonka András.

A második sorozatot Csonka András és Keleti Andrea nyerte. Fotók: RTL Klub
A második sorozatot Csonka András és Keleti Andrea nyerte. Fotók: RTL Klub

A párosnak egyébként nemrég táncoktató DVD-je jelent meg, de ez András szerint nem jelent előnyt számukra. – Ezen engem tanít Andrea a lépésekre, valamint a Szombat esti lázban eltáncolt összes produkciónk szerepel rajta – mesélte. Azt is elmondta, hogy a harmadik széria minden műsorát megnézte, és véleménye szerint a legkiegyenlítettebb versenyt láthatta a közönség.

Olvasóink írták

  • 1. Iza3 2008. december 18. 13:53
    „KATUS ATTILA A KIRÁLY!
    Kétség ne férjen hozzá.....!!!!!!!!!!!! :D”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsonykor fogy a legtöbb kopoltyús

Szeged - A magyar konyhának az ünnepekhez kötődő ételei miatt ezekben a napokban van a legnagyobb… Tovább olvasom