Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Két babánk született tegnap

Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy szerkesztőségünk egyetlen nap alatt egy csodálatos kislánnyal és egy fantasztikus kisfiúval gyarapodott. Cikket egyelőre nem írnak, de nem is követelmény, hiszen csöpp kis kezük el sem bírná a tollat, diktafont.
Névjegy

Oláh Zoltán János
súly: 3,19 kilogramm
hossz: 53 centiméter
születés ideje: 10 óra 50 perc

Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy szerkesztőségünk egyetlen nap alatt egy csodálatos kislánnyal és egy fantasztikus kisfiúval gyarapodott. Cikket egyelőre nem írnak, de nem is követelmény, hiszen csöpp kis kezük el sem bírná a tollat, diktafont. Nekik egyébként is minden vicc új, így ki sem tudnának találni olyan témát, ami érdekelheti az olvasókat. Legfőbb gondjuk most az evés és az alvás.

Oláh Zoltán János Timár Kriszta és Oláh Zoltán (a Délmagyarország újságírói) első gyermekeként született a szegedi kórházban, szülei szerint csodálatos környezetben. Édesapja egészen a világrajövetelig nem akarta tudni, hogy lánya vagy fia lesz-e, ezért ezt Kriszta mások előtt is titokban tartotta. A baba nemére vonatkozó fogadások még a sajtónapi ünnepségen, március 13-án is köttettek. Akit érint, fizessen!

Névjegy

Stefula Emma Anita
súly: 3,66 kilogramm
hossz: 51 centiméter
születés ideje: 6 óra 50 perc

Stefula Emma Anita Török Anita (a Délvilág újságírója) és Stefula Zsolt második gyermeke. A bébi nemét nem tudták előre, de úgy érezték: fiuk lesz, lánynévből ezért nem is készültek. Amikor mégis gyorsan dönteni kellett, a segédkező szülésznőt kérdezték: Emma vagy Flóra legyen-e a kisasszony. A szülésznőnek az Emma tetszett jobban. A kislány a hódmezővásárhelyi kórházban jött a világra.

A büszke szülőknek szeretettel gratulálunk!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pont kerülhet a kórház és a klinika megállapodására

Korrigálja a múlt héten sok hibával megjelent betegbeutalási rendet az Egészségügyi Minisztérium. A… Tovább olvasom