Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Kezdődik lapunk Szín 5-ös játéka - ... AKÁCIÓ!

Csak egy nap a világ... énekelhetnék a diákok, ha ismernék a régi nótát. Ugyanis holnap vége a tanévnek, egy betű hiányzik már csak a bűvös szóból: ...AKÁCIÓ.
Csak egy nap a világ... énekelhetnék a diákok, ha ismernék a régi nótát. Ugyanis holnap vége a tanévnek, egy betű hiányzik már csak a bűvös szóból: ...AKÁCIÓ. Jöjjön hát a bizonyítványosztás, induljon a Délmagyarország és a Délvilág nagy Szín 5-ös játéka, az általános iskolák kitűnő tanulóinak főszereplésével. Jövő csütörtökön kezdjük a fotózásokat.

Fotózási helyszínek

Szeged (Technika Háza, Kígyó u. 4.): június 21., 12–18 óráig; június 22., 12–17 óráig; június 26., 12–17 óráig.
Csongrád (Művelődési Központ, Szentháromság tér 8.): június 25., 14–17 óráig.
Makó (Hagymaház, Posta u. 4.): június 25., 13–18-ig.
Szentes (Ifjúsági Ház, Tóth J. u. 10–14.): június 26., 13–17 óráig.
Hódmezővásárhely (Petőfi Sándor Művelődési Központ, Szántó K. J. u. 7.): június 27., 13–18 óráig.
Mórahalom (Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei u. 1.): június 27., 14–17 óráig.
Kistelek (Rendezvényház, Kossuth u. 5–7.): június 28., 14–17 óráig.
Mindszent (Művelődési Ház, Szabadság tér 37.): június 28., 14–16 óráig. 

A játék feltételei hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A Szín 5-ös játékban úgy lehet részt venni, hogy előbb ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt (figyelje felhívásainkat!), majd a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Az újságba kerülő kis portrék minőségéről idén is magunk gondoskodunk: a Szín 5-ös diákarcokat fotóriportereink örökítik meg a megye valamennyi városában. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése. Ha nincs, lehet pótolni a fotózások helyszínén is. Szülők, nagyszülők, tanárok, diákok játékra fel!

A Szín 5-össel csak nyerni lehet! Először azzal, hogy minden kitűnő tanulót lefotózunk, majd a család, az iskola, s a tágabb helyi és megyei közösség dicsőségére és örömére valamennyiük képét megjelentetjük az újságban – szépen, színesben. Aztán jönnek az ajándékok. Már a fotózásnál mindenki kap tőlünk egy kis szuvenírt (ingyenbelépőt az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe és INOX töltőceruza-utalványt a Printkertől). A játék csúcspontja a sorsolás: a főnyeremény egy pompás négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel szervezésében. A második helyezett digitális fényképezőgépet, a harmadik Samsung mobiltelefont kap a Cora jóvoltából, míg a 4–6. helyezetteknek 15 ezer forintos Printker vásárlási utalvány adunk át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi hírességeket faggattunk diplomaszerzésükről

Olimpiai bajnok vízilabdázónk, Molnár Tamás edzéssel és tanulással, Jáksó László műsorvezető ünneplő… Tovább olvasom