Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Kezdődik lapunk Szín 5-ös játéka - ...ÁCIÓ!

Az utolsó tanítási hét is elkezdődött az iskolákban, a visszaszámlálásban mi is az ...ÁCIÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, már csak három tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ!
Az utolsó tanítási hét is elkezdődött az iskolákban, a visszaszámlálásban mi is az ...ÁCIÓ!-nál járunk, ami azt jelenti, már csak három tanítási nap van hátra az idei tanévből, június 15-én hivatalosan is megkezdődik a VAKÁCIÓ! Lassan beérnek a bizonyítványok is, kezdődhet a Délmagyarország és a Délvilág nagy Szín 5-ös játéka egyrészt a dicsőségért, másrészt értékes nyereményekért.

Fotózási helyszínek

Szeged (Technika Háza, Kígyó u. 4.): június 21., 12–18 óráig; június 22., 12–17 óráig; június 26., 12–17 óráig.
Csongrád (Művelődési Központ, Szentháromság tér 8.): június 25., 14–17 óráig.
Makó (Hagymaház, Posta u. 4.): június 25., 13–18-ig.
Szentes (ifjúsági ház, Tóth J. u. 10–14.): június 26., 13–17 óráig.
Hódmezővásárhely (Petőfi Sándor Művelődési Központ, Szántó K. J. u. 7.): június 27., 13–18 óráig.
Mórahalom (Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei u. 1.): június 27., 14–17 óráig.
Kistelek (Rendezvényház, Kossuth u. 5–7.): június 28., 14–17 óráig.
Mindszent (művelődési ház, Szabadság tér 37.): június 28., 14–16 óráig.

A játék feltételei hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A Szín 5-össel csak nyerni lehet. Először azzal, hogy minden kitűnő tanulót lefotózunk, majd családjuk, iskolájuk, s mindnyájunk dicsőségére és örömére valamennyiük képét megjelentetjük az újságban – szépen, színesben.

Aztán jönnek az ajándékok. Már a fotózásnál azzal kedveskedünk, hogy mindenki kap tőlünk egy kis szuvenírt (ingyen belépő az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe, INOX töltőceruza-utalvány a Printkertől). A játék csúcspontjaként pedig sorsolunk: a fődíj egy négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel szervezésében. A második helyezett digitális fényképezőgépet, a harmadik Samsung mobiltelefont kap a Cora jóvoltából, míg a 4–6. helyezetteknek 15 ezer forintos Printker vásárlási utalvány jár.

Nagyszülők, szülők, tanárok, diákok, figyelem! A Szín 5-ös játékba úgy lehet részt venni, hogy előbb ki kell tölteni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt, majd a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Játékőrület: a Buci babától a Barbie-ig

A hetvenes-nyolcvanas években jelentek meg a mai modern játékok elődei: a Buci baba, a villanyvasút,… Tovább olvasom