Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Kezdődik lapunk Szín 5-ös játéka - VAKÁCIÓ!

Vége a visszaszámlálásnak, ma van az utolsó tanítási nap az iskolákban, szóképünk is immár teljes: VAKÁCIÓ! Már csak a bizonyítványosztás van hátra, és indulhat a Délmagyarország és a Délvilág hagyományosan népszerű nagy Szín 5-ös játéka, az általános iskolák kitűnő tanulóinak főszereplésével.
A játék feltételei hasonlóak, mint tavaly, semmi más nem kell hozzá, „csak" egy színjeles (csupa ötös) általános iskolai bizonyítvány, illetve a kisdiákoknál a legmagasabb szintet jelző szöveges értékelés. A teendő annyi, hogy előbb ki kell vágni a lapjainkban többször is megjelenő nevezési szelvényt (például a mai, ugyanezen az oldalon található felhívásunkból), majd ezzel, s a kitűnő bizonyítvánnyal vagy annak másolatával felkeresni a legközelebbi fotózás helyszínét. Nyolc városban fotózunk, Szegeden három alkalommal, először jövő csütörtökön. A játékunkban való részvételhez természetes elvárásnak gondoljuk, hogy a velünk játszók családjában legyen valakinek (szülőnek vagy nagyszülőnek) Délmagyarország- vagy Délvilág-előfizetése. Ha nincs, lehet pótolni a fotózások helyszínén is.

A Szín 5-össel mindenki nyer! Először azzal, hogy minden kitűnő tanulót lefotózunk, majd a család, az iskola, s a tágabb helyi és megyei közösség dicsőségére és örömére valamennyiük képét megjelentetjük az újságban – ahogy szoktuk, szépen, színesben. Aztán jönnek az ajándékok. Már a fotózásnál mindenki kap tőlünk egy-egy ingyenbelépőt az Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőbe és INOX töltőceruza-utalványt a Printkertől. A játék csúcspontja pedig maga a sorsolás: a főnyeremény egy pompás négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisneybe, a Gold Sun Travel szervezésében. A második helyezett digitális fényképezőgépet, a harmadik Samsung mobiltelefont kap a Cora jóvoltából, míg a 4–6. helyezetteknek 15 ezer forintos Printker vásárlási utalvány adunk át.


Fotózási helyszínek

Szeged (Technika Háza, Kígyó u. 4.): június 21., 12–18 óráig; június 22., 12–17 óráig; június 26., 12–17 óráig.
Csongrád (Művelődési Központ, Szentháromság tér 8.): június 25., 14–17 óráig.
Makó (Hagymaház, Posta u. 4.): június 25., 13–18-ig.
Szentes (Ifjúsági Ház, Tóth J. u. 10–14.): június 26., 13–17 óráig.
Hódmezővásárhely (Petőfi Sándor Művelődési Központ, Szántó K. J. u. 7.): június 27., 13–18 óráig.
Mórahalom (Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei u. 1.): június 27., 14–17 óráig.
Kistelek (Rendezvényház, Kossuth u. 5–7.): június 28., 14–17 óráig.
Mindszent (Művelődési Ház, Szabadság tér 37.): június 28., 14–16 óráig. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Szent István téri piacot

Hivatalosan is kinyitott a Szent István téri piac; hat üzlet bérelt pavilont, az őstermelők… Tovább olvasom