Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Ki akarta kerülni a macskát, szörnyethalt az 5-ösön

Szatymaz – Halálos közlekedési baleset volt az 5-ös úton: a szatymazi körforgalom és Balástya között helyszínelt a rendőrség.
19:05 A rendőrség befejezte a baleseti helyszínelést és feloldotta a félpályás útlezárást. Az érintett útszakaszon a forgalom ismét zavartalanul haladhat.

17:01 Fél pályán megindult a forgalom, a rendőrök folytatják a helyszínelést. A feltorlódott kocsisor miatt döntöttek úgy, fél pályán elengedik a járműveket, mivel a balesetezett Opel Astra csak a Balástya felé vezető sávot foglalja el.


Korábban írtuk:
A jelenleg a tűzoltók próbálják meg kiszabadítani annak a férfinek a holttestét, aki halálos közlekedési balesetet szenvedett az 5-ös úton a 153-as kilométerkő közelében. Az elsődleges nyomok szerint a Balástya felé tartó Opel Astra sofőrje egy úton átszaladó macskát próbált meg kikerülni: a kormányt félrerántotta, majd az út menti árokban növő fának csapódott. Az ütközéstől az autó felismerhetetlenségig összetört, azt az árokból a tűzoltók húzták ki. Az 53 éves sándorfalvi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínre érkező mentő már nem tudták megmenteni az életét.

Ki akarta kerülni a macskát, szörnyethalt az 5-ösön

A nyomok szerint az elgázolt macska mintegy huszonkét métert repült az ütközéstől. Az úton jelenleg teljes útzár van, a rendőrök még csak most kezdenek neki a helyszínelésnek. Az autó olyan erővel vágódott a fának, hogy meghajlott az alváza, elnyíltak a légzsákjai.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasba rúgta az édesanyját, mert vitte volna a DVD lejátszóját

Egy 18 éves szegedi fiatalember 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozott az édesanyjának, mert nem akarta odaadni neki a DVD lejátszóját. Tovább olvasom